Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ (vids)

Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Γάλλου Ντιντιέ Ντιγκάρ, ενός ποδοσφαιριστή όπως αναλύει το gazzetta.gr, με πλούσιο βιογραφικό, που έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν γοήτευσε τον Γκουστάβο Πογιέτ στην Μπέτις.

Το όνομα του 30χρονου Παριζιάνου αμυντικού μέσου δεν προέκυψε τυχαία στον ΠΑΟΚ, που έχει στραφεί προς την ισπανική και γαλλική αγορά αναζητώντας έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά, που θέλει και ψάχνει ο Βλάνταν Ίβιτς έχοντας διαπιστώσει συγκεκριμένα προβλήματα στη θέση «6».

Η Μπέτις δεν υπολογίζει τον Ντιγκάρ, με τον ΠΑΟΚ να τον τσεκάρει εκ νέου και να συζητάει με την ισπανική ομάδα τα δεδομένα της. Οι Ισπανοί πρόβαλαν αρχικά οικονομικές απαιτήσεις, αλλά ο Μίχελ συζητάει μόνο σε περίπτωση, που ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Αν κάτι κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την περίπτωσή του είναι ότι ξέρει και μπορεί να αγωνιστεί κι ως κεντρικός αμυντικός, κάτι που το έκανε με τη Νις και ήταν ένας από τους λόγους που τον απέκτησε η Μπέτις.

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Ο Ντιντιέ Νιτγκάρ έφτασε μια ανάσα τον Ιανουάριο του 2015 από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον αρχηγό της ομάδας της Νίκαιας, μετά από τη θετική εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ και του Πιερ Ισά.

Μάλιστα, τότε, όλοι έλεγαν και έγραφαν ότι το μόνο που απέμενε για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο 28χρονος χαφ, ήταν η ανακοίνωση της Νις για την αποδέσμευσή του, κάτι που είχε ζητήσει και ο ίδιος ο παίκτης.

Τελικά η Νις ποτέ δεν άφησε ελεύθερο τον Ντιγκάρ, το όνομα του οποίου ήρθε πάλι στο προσκήνιο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκο το καλοκαίρι του 2015 πριν υπογράψει στην Μπέτις.

Οι γνωστοί μας Μασία και Πογιέτ

Αν κάποιος τον γνωρίζει πολύ καλά, αυτός είναι ο Εντουάρντο Μασία. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού (2010-2011) επέμενε το καλοκαίρι του 2015 για την απόκτησή του από τη Νις εντυπωσιασμένος από τις γεμάτες χρονιές (165 ματς, Ιανουάριος 2010 Μάιος 2015) ως αρχηγός των «αετών» της νότιας Γαλλίας.

Ο Μασία πίστευε πως ο Ντιγκάρ «θα φέρει στην Μπέτις την ισορροπία που λείπει στη μεσαία γραμμή», αλλά δεν δικαιώθηκε για την επιλογή, παρότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δήλωνε το καλοκαίρι του 2015 στη «Marca», «έτοιμος να γίνω ο ηγέτης της Μπέτις».

Για την ομάδα της Ανδαλουσίας η μεταγραφή του ήταν επιθυμία ετών και όταν υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο, όλοι θυμήθηκαν τις διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα δύο χρόνια νωρίτερα. «Η Νις ζητούσε πάρα πολλά χρήματα εκείνη την εποχή», υποστήριξε ο Παριζιάνος μέσος, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο πρώην προπονητή της ΑΕΚ δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά και ο Γάλλος το γνωρίζει.

Μόλις πριν από δύο ημέρες η Μπέτις υποδέχθηκε στη Σεβίλλη τον Χιλιανό Φελίπε Γκουτιέρες (αγωνίζεται στην ίδια θέση) και τη «Marca» να τονίζει ότι «ο Ντιγκάρ περνάει τις τελευταίες ημέρες ως ποδοσφαιριστής των verdiblancos».

Σοβαροί μυϊκοί τραυματισμοί

Ο Ντιγκάρ «πληρώνει» τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, όπως αυτός που υπέστη στον αριστερό μηρό τον Νοέμβριο του 2015, στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον άφησε σχεδόν δύο μήνες εκτός γηπέδων. Στα τέλη Μαρτίου ήρθε ένας ακόμη τραυματισμός στον τετρακέφαλο, βάζοντας ουσιαστικά σήμαινε τέλος σε μια χαμένη χρονιά, με 138 ημέρες εκτός ομάδας, λόγω προβλημάτων στους μυείς.

Ενδιαφέρον από Ρεμς και Ανζέ

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μπέτις, Μιγκέλ Τορετσίλα, απέρριψε στις αρχές Ιουνίου πρόταση της Ανζέ για την παραχώρηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα, το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Ρεμς από την οποία απέκτησε αντί 4.000.000 ευρώ τον Χιλιανό Γκουτιέρες.

Πάντως, ο Γάλλος μέσος, που στις 12 Ιουλίου θα κλείσει το 30ο έτος της ηλικίας του, παραμένει μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Μίντλεσμπρο, με την αγγλική ομάδα να πληρώνει 5.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2008 για να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έμεινε στη «Μπόρο» μέχρι τον Ιανουάριο του 2010 όταν η Νις κινήθηκε αστραπιαία και κέρδισε τα δικαιώματά του. Στην Αγγλία δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, «ήμουν αρκετά νέος για να καταφέρω να ξεπεράσω τέτοιου είδους θέματα» είχε πει, αλλά στη Νότια Γαλλία βρήκε τον καλό εαυτό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα