Το scout report του Νίκλας Χουλτ (vid)

Το scout report του Νίκλας Χουλτ (vid)

Νίκος Ρόλλας
Το scout report του Νίκλας Χουλτ (vid)

bet365

Το Gazzetta.gr αναλύει τον τρόπο και τις θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο Νίκλας Χουλτ που αναμένεται να καλύψει το κενό του Παναθηναϊκού στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής...

Ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του Σουηδικού ποδοσφαίρου λογιζόταν πριν ταλαιπωρηθεί από τους σοβαρούς τραυματισμούς ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr έρχεται να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού...

Για αυτό άλλωστε και κατά το παρελθόν ομάδες όπως είναι η Άρσεναλ, η Πόρτο, η Λιόν και ο Άγιαξ έχουν εξετάσει την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει το θέμα για διάφορους λόγους...

Ενδεικτικά των εγκωμιαστικών σχολίων που υπήρχαν για τον 26χρονο άσο την εποχή που αγωνιζόταν στην Έλφσμποργκ, είτε ως αριστερός μέσος, είτε ως αριστερό μπακ, είναι οι δύο αναλύσεις που φιλοξένησε το site «Scan-Scout».

«Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός οτι ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, την περσινή σεζόν. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό ρυθμό που συνέχεια τρέχει, προκειμένου να βάλει τον εαυτό του σε θέση για σκοράρισμα. Δεν φοβάται να ντριμπλάρει και να περάσει τον αντίπαλο, εκμεταλλευόμενος τον ρυθμό που διαθέτει. Ο χαρακτηρισμός του γρηγορότερου παίκτη στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα, δεν απέχει και τόσο πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Νίκλας Χουλτ τραυματίστηκε στο τέλος της σεζόν, κάτι που κατέστρεψε την ευκαιρία του να πάρει μία καλή μεταγραφή. Φαίνεται όμως να αποθεραπεύτηκε και να θα είναι έτοιμος για την νέα σεζόν. Ο Χουλτ είναι ένας παίκτης που μπορεί να δείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές, ακόμη και σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Είμαι σίγουρος οτι οι ολλανδικές ομάδες παρακολουθούν στενά την κατάστασή του, ενώ δεν θα είναι έκπληξη αν υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες χώρες.

Ήταν βασικός στην U-21 της Σουηδίας και είχε σταθερή απόδοση. Αν όλα πάνε καλά, σίγουρα θα γίνει ένας ποδοσφαιριστής που θα τον δούμε σε υψηλότερο επίπεδο. Αν παραμείνει υγιής και συνεχίζει να παίζει μέσα στους επόμενους, τότε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2013».

Σε άλλο κείμενο για τον στόχο του Παναθηναϊκού, συμπλήρωνε την ικανότητά του στις σέντρες από τα πλάγια, αναφέροντας: «Συμμετείχε στην Εθνική Ανδρών της Σουηδίας, παίζοντας μεταξύ άλλων και στο φιλικό με το Κατάρ. Κέρδισε σημαντικές εμπειρίες από αυτό, ενώ κόντρα στο Μπαχρέιν θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ. Περισσότερα όμως θα μπορέσουμε να πούμε στο μέλλον για τις εμφανίσεις του σε διεθνές επίπεδο. Ο Χουλτ είναι ένας... ζωντανός παίκτης που αποτελεί μία διαρκή απειλή για τον αντίπαλο από την αριστερή πλευρά, καθώς πάντα ψάχνει τρόπο για να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντιπάλου.

Η μεταγραφή στη Νις όμως, το καλοκαίρι του 2014, του επέτρεψε να αποκτήσει εμπειρίες και σε άλλη μία θέση. Αυτή του κεντρικού χαφ, κάτι που κλήθηκε να σχολιάσει ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, λέγοντας: «Έπαιξα πολλά παιχνίδια ως κεντρικός μέσος. Ήταν μεγάλο σοκ για εμένα αυτή η αλλαγή. Ο προπονητής ήθελα να είμαι πιο επιθετικός και για αυτό από την προετοιμασία με έβαλε σε αυτή την θέση, την οποία δεν είχε παίξει ποτέ. Ήταν κάτι καινούργιο για εμένα και με βελτίωσε αρκετά. Έβλεπα το παιχνίδι πιο γρήγορα, είχα την δυνατότητα να παίζω πιο γρήγορα με τόσους παίκτες γύρω μου... ».

Στον Παναθηναϊκό πάντως, τον προορίζουν για την θέση του μπακ, αλλά ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες, αποδεδειγμένα μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στον άξονα, όσο και στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα