Ο Ουέστμπρουκ ο... χορευταράς! (pic & vids)

ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ... ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΣ

Ο Ουέστμπρουκ ο... χορευταράς! (pic & vids)

Ο Ουέστμπρουκ ο... χορευταράς! (pic & vids)

Ο Ουέστμπρουκ κάνει πράγματα και θαύματα στην σειρά με τους Ουόριος, χωρίς να τον εγκαταλείπει ποτέ το κέφι του. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον... χορευταρά των Θάντερ.  

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς με τους Ουόριος. Στον τελευταίο αγώνα της σειράς ο «άσος» των Θάντερ έκανε πράγματα και θαύματα μετρώντας 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ και όντας ο πρωταγωνιστής και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Ο 27χρονος γκαρντ, ξεχωρίζει τόσο με τις ικανότητες του εντός παρκέ όσο και για την ιδιαίτερη προσωπικότητα του.

Εκτός από τα «μαγικά» που κάνει εντός των παρκέ του ΝΒΑ, διασκεδάζει το παιχνίδι και δεν θέλει κανείς να του χαλάει την διάθεση.

Ο χαρακτηριστικός του χορός πριν από κάθε παιχνίδι, όπως και οι στιλιστικές του επιλογές έχουν δημιουργήσει γύρω από τον Ουέστμπρουκ μια προσωπικότητα που έρχεται σε απόλυτη ταύτιση με το προϊόν του ΝΒΑ.

Καταφέρνει και συμπληρώνει ιδανικά τα καταπληκτικά του χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του μέσα στο παιχνίδι, με έναν ευχάριστο και... περίεργο χαρακτήρα που είναι δύσκολο να μην τραβήξει την προσοχή, είτε θετικά, είτε αρνητικά...

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον χορευταρά κ. Ουέστμπρουκ.

Και φυσικά μην σταματάς τον χορό του, γιατί θα γίνει χαμός. Ο Βιλλανουέβα έγινε ο... χαλάστρας του κεφιού και τα άκουσε...

Είτε εντός, είτε εκτός παρκέ ο Ουέστμπρουκ δεν περνάει απαρατήρητος.

Οι Θάντερς γενικά είναι ομάδα που ξέρει να το διασκεδάζει και αυτό βγαίνει στον κόσμο...

 

Best of internet