Τα μεγάλα σουτ του Αντώνη Φώτση (vids)

Τα μεγάλα σουτ του Αντώνη Φώτση (vids)

Τα μεγάλα σουτ του Αντώνη Φώτση (vids)

bet365

Ο Αντώνης Φώτσης έβαλε μεγάλα σουτ στον πρώτο Τελικό με τον Ολυμπιακό (81-83, 0-1) και το gazzetta.gr σας θυμίζει τις κρίσιμες στιγμές που ο Batman έχει... αναλάβει δράση κι έχει κάνει τη διαφορά!

Όσο υπήρχε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην άκρη του πάγκου, ο Αντώνης Φώτσης δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Παναθηναϊκό. Με τον Αργύρη Πεδουλάκη η κατάσταση είναι διαφορετική κι ο πρώτος Τελικός αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο Batman έμεινε στο παρκέ για 32 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του και κατάφερε να κάνει τη διαφορά! Συνολικά μέτρησε 13 πόντους με 3/3 τρίποντα, ωστόσο το σημαντικό είναι πως έβαλε μεγάλα σουτ στα κρίσιμα σημεία, δηλαδή στο φινάλε της αναμέτρησης.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φώτσης βάζει τρίποντα... μαχαιριές στους αντιπάλους του!

Όταν... σκότωσε την Εφές!

Ο Παναθηναϊκός είχε περάσει σε νέα εποχή με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο του. Το ματς στην Πόλη κόντρα στην Εφές είχε... στραβώσει, ωστόσο ο Γιόνας Ματσιούλις (αρχικά) κι ο Αντώνης Φώτσης (στη συνέχεια) κατάφεραν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στο θετικό αποτέλεσμα.

Τριποντάρα στο Μιλάνο!

Λίγο πριν μετακομίσει στο Μιλάνο, είχε φροντίσει να... στείλει το μήνυμα στους Ιταλούς! Λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης, ο Αντώνης Φώτσης έβαλε ένα φοβερό τρίποντο κι ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη του Παναθηναϊκού.

6/6 και τίτλος!

Πριν από περίπου 5 χρόνια, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό σε μία... μάχη που θα έκρινε τον Πρωταθλητή. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε, γεγονός που εν πολλοίς οφείλεται στην... παράσταση του Αντώνη Φώτση! Ο Batman είχε... εκτελέσει τον Ολυμπιακό με 6/6 τρίποντα:

Ξανά στο ΣΕΦ!

Ο χθεσινός (19/05) τελικός δεν ήταν ο πρώτος που κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από καλάθι του Αντώνη Φώτση. Είχε γίνει και το 2011 όταν ο Παναθηναϊκός έσπασε την έδρα του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό, με τον πολύπειρο φόργουορντ να διαμορφώνει το 68-71, όπως θα δείτε στη συνέχεια:

Batman κόντρα στην ΤΣΣΚΑ!

Στη λίστα των... θυμάτων του Αντώνη Φώτση βρίσκεται κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Αρκούδα για τη σειρά των playoffs της Euroleague και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Φώτση να βάζει ένα απίθανο τρίποντο περίπου 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος:

BONUS: Το έκανε και με την Εθνική!

Δεν το έχει μόνο με τον Παναθηναϊκό ο Αντώνης Φώτσης. Στο Μουντομπάσκετ του 2006 η Εθνική μας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Αυστραλία, κάπου εκεί, όμως, εμφανίστηκε ο Batman που ισοφάρισε σε 69-69, πριν ολοκληρώσει την ανατροπή ο Νίκος Ζήσης:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα