Οι στιγμές που ο Ντιέγκο Σιμεόνε «εξερράγη» (vids)

Οι στιγμές που ο Ντιέγκο Σιμεόνε «εξερράγη» (vids)

Οι στιγμές που ο Ντιέγκο Σιμεόνε «εξερράγη» (vids)

bet365

Το ζει το ποδόσφαιρο ο άτιμος και το πάθος... ξεχειλίζει. Το gazzetta.gr θυμάται στιγμές που ο Ντιέγκο Σιμεόνε «ξέφυγε», όπως το έκανε και στη ρεβάνς των ημιτελικών με τη Μπάγερν Μονάχου.

Αργεντινός, γαρ, δεν γινόταν να μην έχει λίγη ... τρέλα.

Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος άνθρωπος την έχει... μπόλικη και δεν φοβάται να εκφράζεται στην άκρη του πάγκου, ακόμα κι αν ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια και μπλέκει σε μπελάδες.

Ακόμα και τότε, ωστόσο, δείχνει ότι ... είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά ανάμεσα σε άντρες, σε κρίσιμο παιχνίδι, όπως το είπε και ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έπειτα από το ... ξύλο που έπεσε στο πρόσφατο ματς της Τσέλσι με την Τότεναμ, από το οποίο αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Λέστερ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, το 2013, όταν προκλήθηκε... σύρραξη στην παράταση έπειτα από ένα δυνατό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή του, ο Σιμεόνε άρχισε να «χοροπηδάει» σαν τρελός στην γραμμή του πλαγίου άουτ, προφανώς για να επηρεάσει τον διαιτητή. Αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους της Ρεάλ και στον τσαμπουκά που σημειώθηκε, δεν γινόταν να λείπει ο κόουτς των «ροχιμπλάνκος», αν και μάλλον δεν ήθελε να δώσει συνέχεια εκείνη τη στιγμή.

Το 2014, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όλοι θυμόμαστε πως αντέδρασε και πόσο έξαλλος ήταν όταν θεώρησε ότι ο Ραφαέλ Βαράν προσπάθησε να τον χτυπήσει κλωτσώντας μια μπάλα προς το μέρος του... Ήταν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του τελικού της Λισαβόνας, προτού η Ατλέτικο «λυγίσει» τελικά στην παράταση.

Λίγους μήνες αργότερα, για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ξανά σε αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Σιμεόνε εξέφραζε συνεχώς παράπονα προς τους ρέφερι, έριξε... σφαλιάρα στον επόπτη και για κακή του τύχη τον είδε ο διαιτητής, για να τον αποβάλει...

Την περσινή σεζόν, σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, έσπευσε προς ενίσχυση του συνεργάτη του, Μόνο Μπούργκος, όταν εκείνος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Ρότζερ Σμιντ, ασφαλώς και μπήκε στο ... χορό και προσπάθησε να δείξει στον τεχνικό των «ασπιρίνων» ότι έπρεπε να κάνει πίσω...

Στο χθεσινοβραδινό (3/5) παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ατλέτικο να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του Μιλάνου κι ας υπέστη ήττα με σκορ 2-1 (είχε επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς), ο Σιμεόνε είχε δείξει εξ αρχής τις προθέσεις του.

Με την χειρονομία που έκανε μόλις βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο της «Allianz Arena», με τον καυγά και την αντιπαράθεση με τους Ριμπερί και Γκουαρντιόλα στο πρώτο ημίχρονο, όταν η Ατλέτικο είχε αρχίσει να τα βρίσκει σκούρα, αλλά και με το χτύπημα στον εκπρόσωπο της ομάδας για την ... καθυστέρηση μιας αλλαγής!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα