Σε κάθε κορυφή, ο Κριστιάνο θα βάλει τ' όνομά του (vids)

Σε κάθε κορυφή, ο Κριστιάνο θα βάλει τ' όνομά του (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Σε κάθε κορυφή, ο Κριστιάνο θα βάλει τ' όνομά του (vids)

bet365

Αποθεώστε τον... Του αξίζει! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το δικαιούται και το gazzetta.gr παραθέτει τα όσα... άπιαστα κάνει να φαίνονται παιχνιδάκι, έχοντας, τελικά, μοναδικό του αντίπαλο, τον κακό του εαυτό.

Ναι, πουλάει πολύ καλά τον εαυτό του...

Ναι, όταν ασχολείται με ... εσώρουχα και μαλλιά, οι haters ξεσαλώνουν.

Ναι, πρόκειται για τεράστιο παίκτη και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Σε σημείο που και οι οπαδοί του Μέσι οφείλουν να το παραδεχθούν. Κι ας προσθέσουν στην πρότασή τους αυτό που πρόσφατα είπε ο Πικέ, ότι ο Αργεντινός και πάλι υπερέχει, όχι στον πλανήτη γη, αλλά σε κάποιον άλλο, δικό του!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε χατ-τρικ το βράδυ της Τρίτης και «καθάρισε» μόνος του τη Βόλφσμπουργκ για να οδηγήσει την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, φέρνοντας ολοκληρωτικά τούμπα την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί πριν από μια εβδομάδα με το 2-0 των «λύκων».

Το τελικό 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», είναι αποτέλεσμα της παρουσίας ενός κυρίου που έχει κάνει τα πάντα και έχει αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το ρημάδι το ποδόσφαιρο. Κι αν όχι στο ποδόσφαιρο, στον εαυτό του ώστε να γίνει ο καλύτερος σε αυτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 5ο του χατ-τρικ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Λιονέλ Μέσι. Για την ακρίβεια, πάντως, είναι τέσσερα χατ-τρικ κι ένα ... καρέ!

3/10/2012 Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

17/9/2013 Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-6

15/9/2015 Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0

8/12/2015 Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλμε 8-0 (εδώ το καρέ)

Τα παραπάνω είναι τα ματς στα οποία ο «CR7» έχει βρει το δρόμο για τα δίχτυα τρεις φορές σε ένα ματς ή ακόμα και ... τέσσερις, όπως έγινε φέτος στη φάση των ομίλων, στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Μάλμε. Τότε, ήταν από εκείνες τις μέρες που άπαντες έλεγαν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο... εξαφανίζεται στα μεγάλα ματς και ξέρει να ξεσπάει κόντρα σε υποδεέστερους αντίπαλους, όπως ήταν οι Σουηδοί.

Με τα τρία γκολ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, έφτασε τα 17 τέρματα, για να είναι ο κορυφαίος σκόρερ σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις οποιουδήποτε στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε γερμανική ομάδα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση αλλά φανερώνει την αποτελεσματικότητα του Πορτογάλου, είναι πως στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα της Τρίτης με τους «λύκους», είχε μόλις τρεις επαφές με τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Στις δύο από αυτές, πέτυχε γκολ. Δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω για να βάλει σε τροχιά πρόκρισης από πολύ νωρίς τη Ρεάλ Μαδρίτης για να βοηθήσει και στην ψυχολογία του κόσμου που από νωρίς είδε τους «μερένχες» να πετυχαίνουν τον αρχικό τους στόχο και να κυνηγούν πλέον ακόμα ένα γκολ για να περάσουν στα ημιτελικά.

Στη χειρότερη των περιπτώσεων, απομένουν δύο ματς για να παίξει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πολύ καλύτερη, τρία παιχνίδια μαζί με τον μεγάλο τελικό στο Μιλάνο, εφόσον η Ρεάλ καταφέρει να δώσει το «παρών». Αυτό, σημαίνει ότι ο Ρονάλντο έχει την ευκαιρία να ... ξεπεράσει τον εαυτό του. Έχει 16 γκολ τη φετινή σεζόν στον κορυφαίο ποδοσφαιρικό θεσμό και η καλύτερη επίδοση είναι η... δική του, έχοντας σκοράρει 17 φορές την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, όταν η «βασίλισσα» είχε κατακτήσει το 10ο ευρωπαϊκό.

Μετά και το ματς με τη Βόλφσμπουργκ, κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον θρυλικό, Αλφρέδο ντι Στέφανο σε ό,τι αφορά την προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πετυχαίνοντας 15 τέρματα, έναντι 14 που είχε η θρυλική μορφή του συλλόγου της Μαδρίτης.

Συνολικά έχει συμμετοχή σε 20 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, είτε έχει στείλει ο ίδιος τη μπάλα στα δίχτυα είτε έχει «σερβίρει» σε κάποιον άλλο συμπαίκτη του, ενώ, έβαλε στη λίστα με τα ... θύματά του και τη Βόλφσμπουργκ, κάνοντας 31 τις ομάδες απέναντι στις οποίες έχει τινάξει τα δίχτυα στ' αστέρια!

Κι επειδή δεν μπορεί να μείνει στην απ' έξω η σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι, πλέον, τον έχει ξεπεράσει κατά 10 τέρματα στη λίστα με τους σκόρερ στην κορυφαία διοργάνωση, φτάνοντας στα 93 έναντι 83 του Αργεντινού.

Απολογισμός: 359 γκολ σε 342 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Legend...

Δείτε τα 5 χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τσάμπιονς Λιγκ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα