Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 56 ετών, 32 κούπες και η ζωή συνεχίζεται... (pics)

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 56 ετών, 32 κούπες και η ζωή συνεχίζεται... (pics)

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιορτάζει σήμερα (09/03) τα γενέθλια του και το gazzetta.gr σας θυμίζει μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα όλους του τίτλους που έχει κατακτήσει ως προπονητής!

Είδε για πρώτη φορά το φως στις 9 Μαρτίου του 1960.

56 χρόνια μετά έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του! Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς -στον οποίο αναφερόμαστε- θα μείνει στην ιστορία ως μία μία εκ των σπουδαιότερων μορφών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού -μεταξύ άλλων- μιλάμε για τον τεχνικό που έχει στη συλλογή του 8 κατακτήσεις Euroleague!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ΜΥΘΟΣ. Η καριέρα του από το καλοκαίρι του 2012 συνεχίζεται μακριά από την Ελλάδα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έκανε ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του. Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στα παρκέ της Ευρώπης κι ο «Ζοτς» συνέδεσε το όνομα του με το Τριφύλλι.

Πλέον, ο Σέρβος εργάζεται για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, την οποία πέρυσι κατάφερε να οδηγήσει στο Final 4. Επόμενος στόχος του να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης με τους Τούρκους και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον θρύλο του. Το αν θα τα καταφέρει δεν το ξέρουμε. Με αφορμή, όμως, την ημέρα των γενεθλίων του συγκεντρώσαμε όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει ως προπονητής, με τη λίστα να προκαλεί θαυμασμό για το έργο του όλα αυτά τα χρόνια!

*Στη λίστα δεν υπάρχουν τα Σούπερ Καπ, όπως κι οι διακρίσεις με την Εθνική.

 

Τελευταία Νέα