Όταν ο Φουστέρ «πληγώνει» τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο Φουστέρ «πληγώνει» τον ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει σημειώσει πέντε γκολ με τον ΠΑΟΚ και το gazzetta.gr θυμάται.

Εχει πανηγυρίσει έξι πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και βάζει πλώρη για το τέταρτο.

Ο Νταβίντ, Φουστέρ, έχει υπηρετήσει την ερυθρόλευκη φανέλα με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, όποτε μπαίνει στη «μάχη» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, παίρνει το «όπλο» του και... πυροβολεί.

Το χθεσινό του στην Τούμπα ήταν το 5ο που έχει σημειώσει με αντίπαλο το «δικέφαλο του Βορρά».

Το gazzetta.gr θυμίζει...

2/10/2011: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1

Ο Μπαλάφας ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Φουστέρ κάνει το 1-1 δέκα λεπτά αργότερα με όμορφη κεφαλιά και πριν βγει το ημίχρονο, ο Τζεμπούρ βάζει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό.

10/11/2013: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-0

Ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα στο «Καραϊσκάκης» επί του ΠΑΟΚ. Μήτρογλου, Σαβιόλα οι πρώτοι σκόρερ κι ο Φουστέρ δεν θα μπορούσε να μην βάλει τη σφραγίδα του. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Κάμπελ.

2/4/2014: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 (Κύπελλο)

Ο Ολυμπιακός συναντά τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, τον νικάει 2-1 με το σκορ να είναι ήδη στο 11' 2-0, με τα γκολ των Τσόρι-Φουστέρ. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αθανασιάδης στο 31'.

3/12/2014: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ φεύγει από το Φάληρο με τη νίκη, αλλά ο Φουστέρ σκοράρει ένα άκρως εντυπωσιακό γκολ!

2/3/2016: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2

Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ, ο Καμπιάσο με το κεφάλι ισοφαρίζει και ο Φουστέρ στην κίνηση κάνει το 1-2, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Μετά... μπάχαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα