Αυτά είναι τα πιτσιρίκια της Μάντσεστερ Σίτι (pics & vids)

Αυτά είναι τα πιτσιρίκια της Μάντσεστερ Σίτι (pics & vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτά είναι τα πιτσιρίκια της Μάντσεστερ Σίτι (pics & vids)

bet365

Το gazzetta.gr λύνει ορισμένες από τις απορίες που προκάλεσε η 11άδα της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς Κυπέλλου με την Τσέλσι και παραθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για τους πιτσιρικάδες των «πολιτών».

Ήταν αναμενόμενο ότι δεν επρόκειτο να χρησιμοποιήσει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τα ... βαριά του όπλα στο ματς με τους «μπλε» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τους «16» του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Βλέποντας τα 11 ονόματα που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Πρωταθλητών Αγγλίας και πέρα από τους Καμπαγέρο, Ζαμπαλέτα, Ντεμικέλος, Κολάροφ, Φερνάντο και Ιεανάτσο, για τους υπόλοιπους ήθελε... προσπάθεια για να προφέρεις σωστά τα ονόματά τους!

Ειδικά του... Ανταραμπιόγιο που έπαιξε στην άμυνα και ήταν θετικός στο πρώτο μέρος μέχρι να έρθει η μπλε καταιγίδα στην επανάληψη.

Πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ιγκουαΐν σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα Νάπολι – Μίλαν μόνο από την Vistabet, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Το gazzetta.gr βρήκε ορισμένα βασικά στοιχεία για τους νεαρούς που πήραν την ευκαιρία τους από τον Χιλιανό προπονητή της Σίτι, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει από τις προηγούμενες μέρες ότι δεν έβλεπε την αναμέτρηση με την Τσέλσι ως κάτι σημαντικό, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η βαρύτατη ήττα και η πικρή εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ντέιβιντ Φοπάλα (επιθετικός, ετών 19): Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ιδιαίτερα κινητικός και με διάθεση να ψάχνει συνεχώς χώρους για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ν' απασχολεί τους αντίπαλους αμυντικούς. Αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λανς. Στη δεύτερη ομάδα της Σίτι, έχει παίξει και σαν εξτρέμ, λόγω της παρουσίας και των Άμπροους και Τσελίνα.

Αλέις Γκαρσία (μέσος, ετών 18): Κι αυτός μετακινήθηκε στο Μάντσεστερ, το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Βιγιαρεάλ. Είναι «κόφτης» παίζοντας μπροστά από τους δύο στόπερ, ξεχωρίζει για το passing game και τον τρόπο που μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι (πράγμα απαραίτητο για κάποιον που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση) και έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη του Πελεγκρίνι, που τον έχει συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του.

Τόσιν Ανταραμπιόγιο (αμυντικός, ετών 18). Το... δύσκολο όνομα που λέγαμε. Το ψηλό παιχνίδι είναι η καλύτερή του λόγω και της σωματοδομής του. Αρχηγός της ομάδας στο ηλικιακό τμήμα κ-18, από τα 16 του (!) έχει συνεισφέρει σημαντικά στην παρουσία της ομάδας Νέων της Μάντσεστερ Σίτι στο Youth Cup και το UEFA Youth League. Στα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Έχει πρότυπο τον Βινσέν Κομπανί και θέλει να γίνει καλύτερος από τον Βέλγο!

Μπέρσαντ Τσελίνα (επιτελικός μέσος, ετών 19): Τον Ιανουάριο του 2015 συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ανδρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι. Επιτελικός μέσος που μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στη γραμμή κρούσης, είτε στην κορυφή της, είτε ως περιφερειακός. Έκανε ντεμπούτο στο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Νόριτς και είχε φτιάξει το γκολ του Αγουέρο στο παιχνίδι με τη Λέστερ στο «Etihad». Γεννημένος στο Κόσοβο, έχει πολύ «γλυκό» πόδι για τις εκτελέσεις των φάουλ και η γενικότερη πρόοδός του έχει πείσει τη διοίκηση των «πολιτών» να τον διατηρήσει στον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια.

Μάνου Γκαρσία (επιτελικός μέσος, ετών 18): Από την πρώτη στιγμή θύμιζε κάτι από... Νταβίντ Σίλβα και αυτό άρεσε πολύ στον Μανουέλ Πελεγκρίνι που τον τσέκαρε πολύ καλά στην καλοκαιρινή προετοιμασία του 2015. Η σωματοδομή του δεν τον βοηθάει πολύ στις κόντρες, όμως ξέρει να χειρίζεται τη μπάλα, θεωρείται πολύ καλύτερος από πολλούς άλλους στην ηλικία του και είχε παίξει στο ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Ξεπέρασε έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στα μισά της φετινής σεζόν και έχει επιστρέψει, δίνοντας το «παρών» στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Οι Τζέισον Γουίλκοξ και Πατρίκ Βιεϊρά που τον ξέρουν πολύ καλά από την ομάδα Νέων, έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον Γκαρσία, τόσο για την εντός αγωνιστικού χώρου συμπεριφορά του, όσο και έξω από το γήπεδο...

Κάμερον Χάμφρις – Γκραντ (αριστερός μπακ, ετών 19): Γεννημένος στην Ισπανία, αθλητικός στόπερ. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ» με αλλαγή για να πάρει κι εκείνος λεπτά συμμετοχής και μια αρκετά καλή εμπειρία έστω για τα τελευταία 12 λεπτά. Είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα παικτών που βρίσκονται στην ομάδα Νέων της Μάντσεστερ Σίτι τ' όνομά του βρίσκεται αρκετά συχνά στο μυαλό του Χιλιανού κόουτς του συλλόγου. Αν και στο ματς με τους «μπλε» πήρε φανέλα βασικού στα στόπερ ο Ανταραμπιόγιο, ο Χάμφρις – Γκραντ διεκδικεί πάντοτε μια θέση στα πλάνα του Πελεγκρίνι κι όχι μόνο για την αποστολή της ομάδας, αλλά και για τον πιθανό αντικαταστάτη του Νίκολας Οταμέντι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα