Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ: Σκάνδαλα, μπάλα και… ΠΑΟΚ (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ: Σκάνδαλα, μπάλα και… ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αποδειχθεί αληθινό το σενάριο της Bild για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, που έμαθε να… σκοράρει και εκτός γηπέδου.

Η γερμανικής εφημερίδα, στην ηλεκτρονική έκδοσή της, προκάλεσε μια μίνι αναστάτωση σε Θεσσαλονίκη και Σεβίλλη το βράδυ της Δευτέρας, όταν έγραψε περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ και του Φρανκ Αρνεσεν για τον 33χρονο, πια, Ολλανδό μέσο της Μπέτις. Το πέρασμα του Δανού αθλητικού διευθυντή από το Αμβούργο έφτανε για να μοιάζει αληθοφανές το σενάριο…

Η είδηση για φλερτ ΠΑΟΚ με Φαν ντερ Φάαρτ, φυσικά και δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, όσο κι αν ο «VdV» είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ο Ολλανδός στην Ισπανία πήγε το καλοκαίρι του 2015 και εκεί τον ακολούθησε η σύντροφός του, Σάμπια Μπουλαρούζ, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του (υποτιθέμενου) μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ έχει πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία τρία χρόνια. Η σημερινή σύντροφός του, Σάμπια, υπήρξε σύζυγος του Καλίντ Μπουλαρούζ, πρώην συμπαίκτη και κολλητού του Φαν ντερ Φάαρτ στο κοινό διάστημα τους στο Αμβούργο!

Νωρίτερα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά σε Γερμανία, Αγγλία και Ολλανδία είχαν ασχοληθεί έντονα με την εξωγηπεδική ζωή του Ολλανδού ποδοσφαιριστή και της πρώην κυρία Φαν ντερ Φάαρτ, τη γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, Σύλβια Μέις η οποία ήταν κολλητή με την Σάμπια Μπουλαρούζ!

Φαν ντερ Φάαρτ και Μέις υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια, απέκτησαν ένα γιο τον Ντάμιεν, ενώ χώρισαν εντελώς ξαφνικά τον Ιανουάριο του 2013, όταν η Μέις ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού.

Η αρρώστια δεν της επέτρεπε, πλέον, να αποκτήσει άλλο παιδί, κάτι που ήθελε πολύ, σύμφωνα με τον Τύπο και τα λεγόμενα της Μέις, ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ..

 

Τελευταία Νέα