Το ... θωρηκτό, Ρομέλου Λουκάκου

Το ... θωρηκτό, Ρομέλου Λουκάκου

Κώστας Ζάλιαρης
Το ... θωρηκτό, Ρομέλου Λουκάκου

bet365

Στην Έβερτον, χρωστούν πολλά στη... μητέρα του Λουκάκου και το gazzetta.gr σχολιάζει τις επιδόσεις του Βέλγου στράικερ που φέτος έχει ... ρημάξει τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο 23χρονος φορ των «ζαχαρωτών» παραδέχθηκε πως δεν ήταν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ εκείνος που τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον, αλλά ... η μητέρα του. Όταν εκείνος απέρριπτε τα τηλεφωνήματα του Ισπανού προπονητή των «ζαχαρωτών», η μητέρα του ήταν εκείνη που του έλεγε να το ξανασκεφτεί και να μην περιμένει την Τσέλσι...

«Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ευτυχώς που στην τρίτη κλήση στο τηλέφωνό μου απάντησα στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ...» δήλωσε ο Λουκάκου και φέτος έχει, πραγματικά, πάρει... φωτιά.

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, το βράδυ της Τετάρτης για τον πρώτο ημιτελικό του ζευγαριού για το Λιγκ Καπ στο «Γκούντισον Παρκ», σημείωσε το 12ο προσωπικό του τέρμα στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια, έφτασε συνολικά στα 19 για φέτος, σε 24 ματς και αξίζει να σημειωθεί ότι στην ηλικία των μόλις 23 ετών, όσο κι αν δεν μπορεί να γίνει σύγκριση λόγω του πολύ διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστή και του ρόλου που έχει ο καθένας, ο Λουκάκου έχει 124 τέρματα, έναντι των 127 που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ίδια ηλικία!

Το συγκεκριμένο στοιχείο χρησιμοποιείται για να γίνει ακόμα πιο αντιληπτή η εξαιρετική σεζόν που διανύει ο υψηλόσωμος επιθετικός, που αισθάνεται πλέον δικαιωμένος για την επιλογή που έκανε πίσω στο 2013, να μετακομίσει οριστικά στο «Γκούντισον Παρκ» έπειτα από θετική θητεία με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι στα «ζαχαρωτά».

Μάντσεστερ Σίτι και Εβερτον συναντώνται και πάλι την Τετάρτη, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Σε απόδοση 6.00 στη Vistabet το διπλό της Εβερτον.

Στην Πρέμιερ Λιγκ συγκεκριμένα, έχει 7 γκολ και 3 ασίστ μέχρι και μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ που ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1, με τον Λένον να σκοράρει για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ μάλιστα, έχει και τέσσερα δοκάρια στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας πίσω μονάχα από τον Τζέιμι Βάρντι που έχει δει τη μπάλα να σταματάει στις δοκούς πέντε φορές.

Όσον αφορά το 2015 ως ημερολογιακό έτος, αφού έφυγε πριν από λίγες μέρες, ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα συνολικά 31 φορές και μέχρι αυτή τη στιγμή έπειτα από 20 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα είναι πρώτος σκόρερ με 15 τέρματα.

«Δεν θα τον αντάλλαζα με τίποτα! Έχει διάρκεια στην απόδοσή του εδώ κι έναν χρόνο τώρα και μας είναι πολύτιμος» ανέφερε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που όμως, ξέρει ότι θα μπορεί να γίνει πιο σίγουρος όσον αφορά την παραμονή του επιθετικού στην Έβερτον, αν η ομάδα καταφέρει να διεκδικεί και να εξασφαλίζει ευρωπαϊκά «εισιτήρια» μέσω της τελικής βαθμολογίας της Πρέμιερ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα