Πέτριτς… Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Πέτριτς… Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Βασίλης Μοιρώτσος
Πέτριτς… Λεωφόρου Αλεξάνδρας

bet365

Ο Κροάτης επιθετικός έφτασε τα 13 γκολ σε δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, έχοντας σημειώσει τα 12 απ’ αυτά στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Το gazzetta.gr αναλύει τα νούμερά του

Ο Μλάντεν Πέτριτς απέδειξε απέναντι στον Παναιτωλικό πως η… τέχνη του γκολ δεν μπορεί να ξεχαστεί. Κι ένας επιθετικός με τη δική του εκτελεστική δεινότητα, είναι πάντα εκεί για να σημειώσει κρίσιμα γκολ, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο ματς της Δευτέρας ο 35χρονος άσος έφτασε τα τέσσερα φετινά. Είχε σημειώσει ακόμα ένα απέναντι στην Καλλονή και ένα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνολικά, στα δύο χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, ο Πέτριτς έχει σημειώσει 13 γκολ, αλλά το πλέον εντυπωσιακό είναι πως πρόκειται για παίκτη… έδρας. Τι εννοούμε; Από τα 13 τέρματα, τα 12 τα έχει σημειώσει στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και μόνο ένα έχει σημειώσει μακριά απ’ τη Λεωφόρο. Αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό στο περσινό ματς του Αγρινίου, το οποίο χάρισε και τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Τα υπόλοιπα 12 (11 στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη κόντρα στην Αϊντχόφεν) τα έχει σημειώσει στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και συνήθως είναι γκολ που χαρίζουν βαθμούς.

Το ματς της Δευτέρας, πάντως, ήταν το μοναδικό του Πέτριτς από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού που σημειώνει περισσότερα από ένα γκολ σε κάποιο παιχνίδι.

Ο πιο αποτελεσματικός

Ο Μλάντεν Πέτριτς είναι ο επιθετικός με τα λιγότερα λεπτά συμμετοχές φέτος και από τους τρεις φορ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Ο Κροάτης μετράει 505 λεπτά, την ώρα που ο Καρέλης έχει 1.239 και ο Μπεργκ μετράει 987. Παρ’ όλα αυτά, οι αριθμοί τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση της αποτελεσματικότητας στην τριάδα των φορ του «τριφυλλιού».

Ο Κροάτης έχει 4 γκολ σε 15 τελικές προσπάθειες, που μεταφράζεται ως ένα γκολ ανά 3,75 τελικές προσπάθειες. Την ίδια ώρα, ο Μπεργκ σκοράρει ένα γκολ σε κάθε 6 τελικές προσπάθειες και ο Καρέλης, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 γκολ, τα έχει σημειώσει έπειτα από 39 τελικές προσπάθειες, που μεταφράζεται ως ένα τέρμα ανά 4,8 τελικές.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΠΕΤΡΙΤΣ

ΣΕΖΟΝ 2013-14

Πλέι οφ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1

ΣΕΖΟΝ 2014-15

Πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 2-1 (1)

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1

Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 4-0 (1)

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 3-0 (1)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1 (1)

Europa League

Παναθηναϊκός – Αϊντχόφεν 2-3 (1)

ΣΕΖΟΝ 2015-16

Παναθηναϊκός – Καλλονή 4-0 (1)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (1)

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 4-2 (2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα