«Διαβάζοντας» τον Γιώργο Γκαλίτσιο

«Διαβάζοντας» τον Γιώργο Γκαλίτσιο

Gazzetta team
«Διαβάζοντας» τον Γιώργο Γκαλίτσιο

bet365

Συνειδητοποιημένος, ειλικρινής και ... με αδυναμία στην ιδιαίτερες ενδυμασίες. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον ΠΑΟΚ και το gazzetta.gr μπαίνει στο μυαλό του...

Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας τα τελευταία τριάμιση χρόνια αγωνιζόταν στο Βέλγιο και τη Λόκερεν, έχοντας πάρει την απόφαση να ξενιτευθεί και ν' αντικρίσει ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, σε διαφορετικές συνθήκες, αντιλήψεις και ζωή...

Για να αποκτηθεί πλέον από τον ΠΑΟΚ και να πραγματοποιήσει το come-back στην Ελλάδα και το δικό μας ποδόσφαιρο, απομένουν μονάχα οι υπογραφές αυτή τη στιγμή και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, αν τον ρωτήσεις, δηλώνει ίσως πιο συνειδητοποιημένος από κάθε άλλη φορά και με τις σκέψεις του σε απόλυτη τάξη.

Έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λόκερεν το καλοκαίρι, έμεινε χωρίς ομάδα αυτούς τους μήνες, όπως το είχε κάνει και στο δεύτερο μισό του 2011, μένοντας όμως ακόμα και τότε, δυνατός.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Λιονέλ Μέσι πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπέτις.

Μπαίνοντας στο μυαλό του αυτές τις ώρες, αλλά και αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα, κρατάει κανείς τις παρακάτω σημειώσεις:

-Είναι υπέρ της άποψης πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Με αυτό το σκεπτικό πορεύθηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζει τα πράγματα στη ζωή του, περιμένει κι επιμένει.

-Θεώρησε μάθημα την περίοδο που έμεινε δίχως ομάδα, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011, όταν και υπέγραψε στη Λόκερεν. Αν και δηλώνει ότι η ψυχολογία είναι από τα σημαντικότερα πράγματα για έναν ποδοσφαιριστή, φρόντισε να διαχειριστεί την απραξία με σωστό τρόπο. Το ίδιο θα έκανε προφανώς και τώρα, αυτούς τους μήνες που τον βρήκαν δίχως ομάδα μέχρι να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ...

-Δεν απέκλεισε ποτέ την επιστροφή του στην Ελλάδα. Δεν είναι από εκείνους που συνηθίζουν να λένε ότι στο άμεσο μέλλον δεν υπάρχει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού και ψάχνονται μονάχα για ομάδες του εξωτερικού. Βέβαια, από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος έπρεπε να τα ζυγίσει όλα και ν' αναλογιστεί τι θα ήταν καλύτερο για την καριέρα του, αλλά ήταν πάντοτε συμβιβασμένος με την ιδέα της επιστροφής στην Ελλάδα.

-Πριν από έναν χρόνο, τ' όνομά του «έπαιζε» για τον Παναθηναϊκό, όμως οι όποιες επαφές μπορεί να υπήρξαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν οδήγησαν σε «γάμο». Και οι «πράσινοι» κοιτούσαν άλλες περιπτώσεις κι εκείνος περίμενε κάτι άλλο και η υπόθεση έκλεισε αρνητικά, με τον Γκαλίτσιο να παραμένει στη Λόκερεν μέχρι το φετινό καλοκαίρι.

-Αισθάνεται την αδικία της μη κλήσης του στην Εθνική ομάδα. Τιμά και παρακολουθεί τη «γαλανόλευκη», θα περιμένει τη στιγμή που θα χτυπήσει το τηλέφωνό του για να ειδοποιηθεί ίσως κάποια στιγμή να παίξει, αλλά δεν κρύβει την απογοήτευσή του.

-Απασχολεί κάθε φορά με τον τρόπο που ντύνεται και το ιδιαίτερο στυλ το οποίο έχει υιοθετήσει. Φροντίζει και ο ίδιος να είναι ... προσεγμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με αποτέλεσμα, όταν δεν φοράει τη φανέλα, το σορτσάκι και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, να κλέβει την παράσταση με τις στυλιστικές του επιλογές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα