Οι «λόμπες» είναι το... φόρτε του Τσάμπι Αλόνσο (vids)

Οι «λόμπες» είναι το... φόρτε του Τσάμπι Αλόνσο (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι «λόμπες» είναι το... φόρτε του Τσάμπι Αλόνσο (vids)

bet365

Ο... Mr.Cool, Τσάμπι Αλόνσο κάνει τους συναδέλφους του να αισθάνονται αμήχανα βλέποντάς με πόση ευκολία εκείνος κάνει τις «λόμπες» να φαίνονται παιχνιδάκι. To gazzetta.gr σας θυμίζει τα καλύτερα του!
Ξέρει πολύ καλά πως να στείλει τη μπάλα εκεί που πρέπει σηκώνοντάς τη ψηλά και δίνοντάς της καμπύλη. Είτε πρόκειται για σουτ, είτε για πάσα ακριβείας.
Πέρα από τη χρήση... μοιρογνωμονίου για να βρίσκει τους συμπαίκτες του εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, «διαβάζοντας» άριστα τους χώρους στο γήπεδο και τις κινήσεις που κάνουν οι υπόλοιποι, έχει και ... αυτό το κάτι στο μακρινό σουτ.
Όχι απαραίτητα τον «κεραυνό», αλλά αυτό που θα αιφνιδιάσει στον απόλυτο βαθμό τον αντίπαλο πορτιέρο και θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα, εκτός κι αν... σταθεί τυχερός εκείνος και την τελευταία στιγμή απομακρύνει τη μπάλα, όπως είχε γίνει με τον Ζίλερ, σε ματς με το Αννόβερο, το 2014.
Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν πέτυχε τυχαία το εκπληκτικό γκολ απέναντι στη Ντάρμσταντ για το DFB Pokal, το βράδυ της Τρίτης.
Το έχει ξανακάνει με τη Λίβερπουλ, στη Ρεάλ αρκέστηκε σε ελάχιστα γκολ αλλά σε αστείρευτη συμβολή στα παιχνίδια της ομάδας και πλέον στη Μπάγερν Μονάχου, από... Mr.Cool, έχει μετατραπεί σε Mr.Perfect στο χώρο του κέντρου.
Δείτε τα βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα