Calathes 2.0

Calathes 2.0

Γιάννης Ράμμας
Calathes 2.0
Ο Νικ Καλάθης διανύει τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό κι είναι τόσο αναβαθμισμένος όσο ο ρόλος του. Το gazzetta.gr γράφει.

Τότε συμπλήρωνε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τώρα άλλοι συμπληρώνουν αυτόν. Ακριβώς ό,τι προσδοκούσε ο Παναθηναϊκός, όταν έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη (€2.100.000 ετησίως μέχρι το 2018, εκτός αν κάνει χρήση του NBA opt out κι επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το 2017) για να τον φέρει πίσω και να χτίσει πάνω του.

Στα σχεδόν συμπληρωμένα 27 του (7/2/89) ο ομογενής PG ήδη έχει αναδειχθεί σε παίκτη-κλειδί της ομάδος με τη συνέπειά του κι η στατιστική του τον τελευταίο καιρό τα... λέει όλα. Και με... σακατεμένο τον δεξί παράμεσο.

Μόλις χθες (11/12) στη νίκη-πρόκριση επί της Ζιελόνα Γκόρα (82-51) στο ΟΑΚΑ βελτίωσε τις career-high επιδόσεις του σε πόντους (18π. με 4/4δίπ., 3/4τρίπ., 1/2β.) & Performance Index Rating (29), ενώ πλησίασε για τρίτη και μάλιστα συνεχόμενη φορά στο triple-double κι αν συνεχίσει έτσι είναι θέμα χρόνου να το σημειώσει.

Δείτε τα πεπραγμένα του τροπαιούχου Ευρωλίγκας το 2011 και EuroCup το 2013, όταν αναδείχθηκε και σε «MVP της Χρονιάς»:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.