O Μπερμπάτοφ κυνηγάει το ρεκόρ του Στόιτσκοφ

O Μπερμπάτοφ κυνηγάει το ρεκόρ του Στόιτσκοφ

bet365

Ο «Ντίμκο» συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ελληνικό τώρα πια «άρωμα». Το gazzetta.gr παρουσιάζει το ρεκόρ που κυνηγά...

Ο 34χρονος επιθετικός κυνηγάει και θέλει να ξεπεράσει το είδωλο του. Ο Χρίστο Στόιτσκοφ, για πολλούς το μεγαλύτερο και καλύτερο «προϊόν» του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, συνεχίζει να είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών με 350 γκολ. Ο μοναδικός Βούλγαρος νικητής της «Χρυσής Μπάλας» κατέγραψε στιγμές δόξας σε 677 επίσημα παιχνίδια τα περισσότερα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί,πλέον, ο Μπερμπάτοφ. Με το γκολ που σημείωσε εναντίον του Παναθηναϊκού έφτασε τα 326 γκολ σε 725 επίσημα ματς, με επτά ομάδες σε πέντε διαφορετικές χώρες. Μέχρι τώρα στην δεύτερη θέση ήταν ο Πέταρ Ζέκοφ, ο οποίος είχε πετύχει 326 γκολ σε μόλις 411 αγώνες με τρεις ομάδες και τελευταίο σταθμό την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η κατανομή αγώνων/γκολ στη μέχρι τώρα πορεία του Μπερμπάτοφ έχει ως εξής:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα