Θα μας τρελάνει ο Κάιλ Λάουρι! (pic + vids)

Θα μας τρελάνει ο Κάιλ Λάουρι! (pic + vids)

Φάνης Παναγιώτου
Θα μας τρελάνει ο Κάιλ Λάουρι! (pic + vids)

bet365

Ο Κάιλ Λάουρι είναι ασταμάτητος στην preseason του ΝΒΑ κι οι επιδόσεις του προκαλούν… ίλιγγο, αφού σε μικρό χρονικό διάστημα “εκτελεί” τις αντίπαλες άμυνες!

Το ματς ανάμεσα στους Τορόντο Ράπτορς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Γενικά οι αναμετρήσεις της preseason δεν προσφέρονται για κάτι περισσότερο από συμπεράσματα και δοκιμές.

Όταν βλέπεις, όμως, ότι ένας παίκτης μένει στο παρκέ 28 αγωνιστικά λεπτά και σκοράρει 40 πόντους, δεν μπορείς παρά να το σχολιάσεις. Πόσω μάλλον όταν ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πράξει κάτι ανάλογο και σε άλλες αναμετρήσεις το τελευταίο διάστημα!

Ναι, καλά καταλάβετε. Αναφερόμαστε στον Κάιλ Λάουρι! Ο 29χρονος γκαρντ από το Villanova (γενν. 1986, ύψος 1.83μ., Νο.24 στο NBA draft 2006) παρουσιάζει ραγδαία άνοδο στους αριθμούς του τις τελευταίες σεζόν και φαίνεται πως στον Καναδά έχει βρει τη μπασκετική του Ιθάκη! Εντάξει. Και στο Χιούστον -πολύ- καλός ήταν, ωστόσο τα στατιστικά του με τους Ράπτορς δεν συγκρίνονται.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 μέτρησε 17.9 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ πέρυσι είχε 17.8! Οι αριθμοί αυτοί στη regular season. Γιατί στα playoffs του 2014 σημείωνε 21.1 πόντους ανά παιχνίδι!

Κάπως έτσι έφτασε στο σημείο πέρυσι να γίνει All Star για πρώτη φορά στην καριέρα του. Δεν παρουσιάζεται, όμως, διαθέσειμος να βάλει φρένο στην αγωνιστική του άνοδο! Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τις επιδόσεις του στη φετινή preseason και θα καταλάβετε πως ο Λάουρι είναι έτοιμος για… εκτόξευση!

 

NBA Τελευταία Νέα