Όταν μιλάει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (vids+pics)

Όταν μιλάει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (vids+pics)

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γίνεται σήμερα 34 ετών. Και επειδή οι δηλώσεις του είναι το ίδιο όμορφες με τα γκολ του, το Gazzetta.gr θυμίζει το... ανθολόγιο του Σουηδού σούπερ σταρ!

Τα γκολ που πετυχαίνει πάντα σε κάνουν να πατάς στο youtube το replay. Όσες φορές και να τα δεις δεν είναι αρκετό. Θες κι άλλο - κι άλλο. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι ανεξάντλητος, τόσο στις γκολάρες όσο και στις δηλωσάρες του.

Το gazzetta.gr γιορτάζει τα 34α γενέθλια του Σουηδού σούπερ σταρ με δηλώσεις του που έχουν... γράψει. Μέχει κι ο... Θεός σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή του.

- «Ο Ζλάταν δεν κάνει δοκιμαστικά». Δήλωση που είχε κάνει όταν του είχε ζητήσει ο Αρσέν Βενγκέρ να δοκιμαστεί στην Αρσεναλ.

- «Σίγουρα όχι. Παρήγγειλα αεροπλάνο. Είναι πολύ πιο γρήγορα», έτσι απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είχε πάρει μία Porsche.

- «Δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά να γελάσω στο πόσο τέλειος είμαι», σίγουρα θα βρήκε μία αφορμή για να το πει.

- «Ενα πράγμα είναι σίγουρο, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα δεν αξίζει να το παρακολουθήσεις», η εθνική του ομάδα δεν είναι στη Σουηδία και εκείνος απαντά αυτό. Τελος.

- «Ό,τι έκανε ο Κάριου με μία μπάλα, μπορώ να το κάνω με ένα πορτοκάλι». Τι άλλο να πει για να αποτυπώσει την άποψη που έχει για τις ικανότητές του.

- «Τίποτα. Ήδη έχει τον Ζλάταν». Ε, όχι να θέλει και δώρο γενεθλίων η σύζυγός του.

- «Ψάχνουμε για ένα διαμέρισμα. Αν δεν βρούμε κάτι, τότε ίσως απλά αγοράσω το ξενοδοχείο». Δύσκολο να βρεις σπίτι. Ζλάταν, σε νιώθουμε. Αν σε χαλάει το Παρίσι, σου νοικιάζω ένα δυάρι στο Παγκράτι, στον 6ο.

- «Πρώτα πήγα αριστερά, το έκανε επίσης. Τότε πήγα δεξιά, και πήγε κι αυτός. Τότε πήγα ξανά αριστερά και πήγε να αγοράσει χοτ ντογκ». Ετσι απαντάει όταν... αδειάζει αντιπάλους όπως ο Στεφάν Χέντσοζ της Λίβερπουλ.

«Δεν με ενδιαφέρει το ποιος θα νικήσει. Πάω διακοπές», είπε όταν αποκλείστηκε η Σουηδία από τη συνέχεια του Euro 2012.

- «Όταν με αγοράζεις, αγοράζεις μία Ferrari». Γιατί ο Ζλάταν είναι... άλογο.

- «Ενας τραυματισμένος Ζλάταν, είναι ένα αρκετά σοβαρό πράγμα για κάθε ομάδα». Διότι απλά μπορεί να σε βρει κάθε κακό. Όχι όμως να τραβιέται στους γιατρούς ο «Θεός».

- «Ελα σπίτι μου μωρό μου και φέρε και την αδερφή σου. Θα σου δείξω ποιος είναι gay». Ετσι απαντάει όταν αμφισβητείται ο αντρισμός του.

- «Μου αρέσουν τα πυροτεχνήματα επίσης, αλλά τα βάζω στον κήπο μου, όχι μέσα στο σπίτι μου», έτσι σχολίασε το θέμα με τον Μπαλοτέλι που έκαψε το σπίτι του.

- «Zlatan-style», η απάντησή του στο ερώτημα αν παίζει με το σουηδικό ή του γιουγκοσλάβικο στιλ. Ανεξάρτητος ο Ζλάταν.

- «Μπορώ να παίξω και στις 11 θέσεις, επειδή ένας καλός παίκτης μπορεί να παίξει παντού». Φανταστείτε τον τέρμα...

- «Ποιος θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο;», τον ρωτάει ο δημοσιογράφος.

«Μόνο ο Θεός ξέρει» απαντάει ο Ζλάταν.

«Είναι κάπως δύσκολο να τον ρωτήσω», του επιστρέφει ο ρεπόρτερ.

«Γιατί; Τον κοιτάς αυτή τη στιγμή», εμ, τα ήθελε ο εν λόγω δημοσιογράφος.

- «Δεν σε τραυμάτισα επίτηδες και το ξέρεις. Αν με κατηγορήσεις ξανά θα σου σπάσω και τα δύο πόδια και θα αυτή τη φορά θα είναι επίτηδες». Σιγά που δεν θα απαντούσε στις κατηγορίες του Φαν ντερ Φάαρτ μετά το μεταξύ τους συμβάν στο Σουηδία-Ολλανδία.

- «Ο Ονιέγου αντιπροσωπεύει έναν μποξέρ βαρέων βαρών, αλλά δεν μπορούσε να με διαχειριστεί». Ετσι... πίκαρε τον πρώην συμπαίκτη του Ογκούτσι Ονιέγου.

- «Αν ο Ρούνεϊ ακόμη θέλει να μεταγραφεί το επόμενο καλοκαίρι, θα τον παρότρυνα να έρθει να παίξει μαζί μου στο Παρίσι. Αλλά θα έπρεπε να συνηθίσει στο γεγονός ότι ο Ζλάταν σκοράρει καλύτερα γκολ απ' αυτόν».

- Και για το τέλος αφήνουμε την ατάκα που είπε στο Λάμπρο Χούτο, όταν πήγε να τον δει στο Παρίσι. Το τι είπε στον πρώην στράικερ του Ολυμπιακού μας το αποκάλυψε ο Χούτος στην πρόσφατη συνέντευξή του στο gazzetta.

Ιδού το εν λόγω κομμάτι:

«Ο Ζλάταν είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από τα γήπεδα. Τα προσόντα του είναι τόσα πολλά και ιδιαίτερα που τον κάνουν μοναδικό. Πέρυσι πήγα στο Παρίσι να τον βρω και ενώ τρώγαμε πρωινό μου λέει "Λάμπρο αύριο θα βάλω τρία γκολ". Τα έβαλε.

Του λέει η γυναίκα του "είδες ο Λάμπρος σου έφερε τύχη" και εκείνος της απάντησε γελώντας "ο Ζλάταν δεν έχει ανάγκη την τύχη". Αυτό που έχω να πω για τον χαρακτήρα του είναι πως είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια και μεγάλη καρδιά».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα