Τι έχει κάνει ο Μακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (vids+pics)

Τι έχει κάνει ο Μακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (vids+pics)

Τι έχει κάνει ο Μακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (vids+pics)

bet365

Ο Μακ σε ακόμη ένα ματς σκόραρε για τον ΠΑΟΚ και το Gazzetta.gr υπενθυμίζει τα κατορθώματά του στη Θεσσαλονίκη!
Ερχόμενος από τη Νυρεμβέργη πέρυσι το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη λίγοι τον ήξεραν στην Ελλάδα.
Πολύ γρήγορα, όμως, φρόντισε να τον μάθουμε από την καλή. Ανάποδη δεν έχει. Ο Ρόμπερτ Μακ με την ποιότητά του αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για το δημιουργικό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Κάτι που ξεδίπλωσε και χθες κόντρα στην Ντόρτμουντ.
Μια ομάδα που από τη σεζόν 2010-2011 που είναι στη Γερμανία, δεν έχει νικήσει. Στην καλύτερη έχει πάρει ισοπαλία (και πάλι 1-1).
Το γκολ του χθες απέναντι στην ομάδα της Βεστφαλίας έδειξε για ακόμη μια φορά την κλάση του. Αυτό ήταν το δεύτερό του τέρμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μιας και είσαι σκοράρει πέρυσι στα προκριματικά με τη Ζίμπρου στο 4-0 της Τούμπας.
Μέχρι τον περσινό Οκτώβριο, ο Μακ ήταν κάτι παραπάνω από πολύ καλός. Σε 8 ματς πρωταθλήματος είχε 5 γκολ και 3 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη στην πολύ καλή εκκίνηση που είχε κάνει στο πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια, ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός για τρεις εβδομάδες, ο ίδιος επέστρεψε στην Ξάνθη και παρά την ήττα της ομάδας του φρόντισε να βρει δίχτυα, δείχνοντας το πόσο σημαντικός είναι - για άλλη μια φορά.
Μετά, όμως, μένει εκτός σχεδόν έναν μήνα. Επιστρέφει στην ήττα με 3-0 από τον Αστέρα και στο επόμενο ματς με την Καλλονή, βοηθάει την ομάδα του με μία ασίστ, να αποδράσει από τη Μυτιλήνη με τη νίκη (1-2).
Και κόντρα στον Παναιτωλικό δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να νικήσει. Ο Μακ όμως δεν έχασε την επαφή του με τα δίχτυα, ισοφαρίζοντας στο 73'. Ο Αντρέ Αλβες ωστόσο στο 90' «σκότωσε» το «δικέφαλλο του Βορρά».
Τελευταίο ματς που είχε έμμεση εμπλοκή σε γκολ ήταν στη νίκη με 2-1 επί της Ξάνθης, όταν και τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο στο 54' για το 2-0.
Φέτος έχει ξεκινήσει με... τρελά κέφια. Στο πρωτάθλημα μετρά δύο γκολ. Λογαριασμό άνοιξε στο 0-3 της Βέροιας, ενώ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο το δεξί του πόδι έδωσε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του, που πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όσο για το Europa League; Εξι γκολ και δύο ασίστ στα προκριματικά με Μπρόντμπι, Σπάρτακ Τρνβα και Λοκομοτίβα είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτοι αριθμοί.
Και χθες απέναντι στην Ντόρτμουντ ό,τι δεν κατάφερε να κάνει όσο έπαιζε στην Budesliga, το πέτυχε σε ένα βράδυ στην Τούμπα. Σκόραρε και βοήθησε την ομάδα του να νικήσει. Αν στο τέρμα ήταν όποιος να 'ναι εκτός από τον Όλσεν.
Το ξεκίνημά του και πάλι θεαματικό. Η διάρκεια, όμως, είναι αυτή που μετράει και αυτή θα αναζητήσει φέτος ο Σλοβάκος. Σημαντικός, επίσης, θα είναι να δείξει τα καλά του στοιχεία και στα ντέρμπι, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα