Σε 45' τα έκανε όλα ο Φινμπόγκασον! (pic, vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σε 45' τα έκανε όλα ο Φινμπόγκασον! (pic, vid)

bet365

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον μπήκε στο «Emirates» για 45 λεπτά κι όπως αναλύει το Gazzetta.gr, ήταν αρκετά για να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, να βάλει δύσκολα στους «κανονιέρηδες» και να σκοράρει!

Μετρά στο Champions League μόλις 45 λεπτά. Ε, και; Ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον κατάφερε να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, να τους... βγάλει το λάδι και να βάλει το... πόδι του στο 2-3, σφραγίζοντας την πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας στο Νησί!

Ενας Φινμπόγκασον που είδε τον Ιντέγε να του παίρνει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, είχε μόλις 32' δράσης και αυτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπήκε σε ένα ματς που το σκορ ήτα ήδη 4-0 και δεν υπήρχε ιδιαίτερη πίεση.

Χθες, όμως, όλα ήταν αλλιώς. Η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2, έπρεπε να κάνει τη γλώσσα του... γραβάτα, να είναι αυτός που θα ξεκινήσει την άμυνα του Ολυμπιακού, με τα τρεξίματά από το κέντρο και μπροστά και αν του δινόταν η ευκαιρία να κάνει και το γκολάκι.

Τελικά, ο Ισλανδός τα έκανε όλα τέλεια στα 45' που αγωνίστηκε. Διένυσε 5.744 μέτρα, στο 49' είχε ένα σουτ από πλάγια αριστερά και στο 66' βρέθηκε στη μικρή περιοχή και εκμεταλλεύτηκε τη συνεργασία των Καμπιάσο - Πάρντο, μετατρέποντας την ασίστ του Κολομβιανού σε γκολ.

Αυτό ήταν το 2-3. Αυτό ήταν το τρίτο... κρύο ντουζ των Αγγλων από τον Ισλανδό που με... κρύο αίμα έδειξε ότι είναι εδώ και έβαλε έναν επιπλέον (ευχάριστο) πονοκέφαλο στον προπονητή του!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα