Τα άλλα... πρόσωπα του Μάικλ Εσιέν (vids)

Τα άλλα... πρόσωπα του Μάικλ Εσιέν (vids)

Gazzetta team
Τα άλλα... πρόσωπα του Μάικλ Εσιέν (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα 8 πρόσωπα του Μάικλ Εσιέν, πέρα από αυτό του ποδοσφαιριστή.

Τον Μάικλ Εσιέν ως ποδοσφαιριστή τον γνωρίζουν όλοι και ουδείς μπορεί να εκφέρει αμφιβολία για την ποιότητα, τις ικανότητες και τα επιτεύγματά του... Για αυτό ότι και αν πει κανείς για τον Γκανέζο μέσο και την καθαρά αγωνιστική πλευρά του, θα είναι μία επανάληψη των όσων κατά καιρούς έχουν γραφτεί για αυτόν και δεν είναι και λίγα...

Το Gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τα 8 όχι και τόσο γνωστά πρόσωπα του «βίσονα» και σας το παρουσιάζει με videos προς επιβεβαίωση...

Ο... ΜΙΜΟΣ
Αν και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια, στον χώρο του ποδοσφαίρου, παγκοσμίως, δεν έχει κανένα πρόβλημα, όχι μόνο να λαμβάνει μέρος στις πλάκες μεταξύ των συμπαικτών του, αλλά να τις ξεκινάει τώρα. Στο video μπορείτε να τον δείτε να μιμείται τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γκάνας, Ακουάσι Άπια λίγους μήνες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, στην Βραζιλία.


O... ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ
Στις 30 Νοεμβρίου του 2014, η Μίλαν αντιμετωπίζει την Ουντινέζε και ο Πάολο Βαλέρι τον κιτρινίζει για δεύτερη φορά σε διάστημα 17 λεπτών (54' και 71'), με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Η απόφαση αυτή του 36χρονου τότε διαιτητή, τον αφήνει σοκαρισμένο όπως μπορείτε να δείτε και στο video.



O... TENIΣΤΑΣ
Εν μέσω της προετοιμασίας της Γκάνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Γερμανία, το 2006, είχε δοκιμάσει για πρώτη φορά τις ικανότητές του στο τένις. Μάλιστα στο παρακάτω video μπορείτε να τον δείτε να εξιστορεί πως του ήρθε αυτή η έμπνευση, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο του ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της αφρικανικής ομάδας.



Ο... ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΣ
Τον έχουμε συνηθίσει να χορεύει τους αντιπάλους με το δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι του, όμως τα καταφέρνει εξίσου καλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ειδικά μάλιστα όταν βρισκόταν με την αποστολή της Γκάνας, έδινε πάντα ρεσιτάλ, καθώς στο youtube κυκλοφορούν ουκ ολίγα videos με τον μέσο του Παναθηναϊκού να χορεύει.


Ο... ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Κατά την διάρκεια των αγώνων δεν κάνει θέατρο ποτέ, καθώς πάντα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Εκτός γηπέδου όμως, αν χρειαστεί, δείχνει να το έχει με την... υποκριτική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαφήμιση στην οποία έλαβε μέρος ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.



Ο... ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
ΟΚ, μπορεί να πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης ως προσωπική επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και ως ένα μεγάλο όνομα λόγω των όσων είχε καταφέρει με την φανέλα της Τσέλσι, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν... μασάει από τέτοια. Αποδεδειγμένα έχει ένα... τουπέ, ειδικά αν νιώσει οτι μπορεί κάποιος να κλονίσει την βασιλεία του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Την πρώτη φορά όμως που βρέθηκε απέναντι από τον Γκανέζο, πήγε ο ίδιος για να τον χαιρετήσει, δείχνοντας τον... σεβασμό του στην κλάση του «βίσονα»



Ο... ΜΟΙΡΑΙΟΣ
Κατά την διάρκεια της θητείας του στην Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να κάνει... ομάδα με τον Ρικάρντο Καρβάλιο στο πινγκ-πονγκ και μαζί να αντιμετωπίσουν τους Σάμι Κεντίρα και Λούκα Μόντριτς. Αν και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στους τελευταίους πόντους, ο Γκανέζος μέσος αποτέλεσε τον μοιραίο παίκτη, δίνοντας τη νίκη στους αντιπάλους, όπως μπορείτε να δείτε στο video.



Ο... ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ
Για αυτή την πλευρά της ζωής του δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα, καθώς το έργο του είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Ειδικά με το ίδρυμα που έχει δημιουργήσει και τον αγώνα ενάντια στην έμπολα που δίνει, έχοντας δίπλα του και άλλους μεγάλους ποδοσφαιρικούς αστέρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα