Απ' αυτούς περιμένουμε να λάμψουν στη φετινή Super League

Απ' αυτούς περιμένουμε να λάμψουν στη φετινή Super League

bet365

Ποιοι παίκτες μας έχουν γεμίσει με προσδοκίες και περιμένουμε απ' αυτούς να... λάμψουν;

Τα ονόματα που έχουν έρθει φέτος στη Super League πολλά και... καλά. Καμπιάσο, Εσιέν, Μπουονανότε υπόσχονται το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Κάποιοι παίκτες όμως θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν, παρά την παρουσία πιο σημαντικών ονομάτων στην ομάδα τους.

Βέβαια, κάποια άλλα στις ομάδες που είναι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν κάποιον άλλον να τους πάρει τη δόξα.

Το gazzetta.gr... προβλέπει ποιοι παίκτες θα μας ικανοποιήσουν από την παρουσία τους, βάσει το που βρίσκονται, ποιον συμπαίκτη έχουν μπροστά τους, την ηλικία τους και τους στόχους τους.

ΑΕΚ

Καλοί και «χρυσοί» οι Μπουονανότε, Τζιμπούρ, Βάργκας και αναμφισβήτητα απ' αυτούς περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ πολλά. Εκείνοι όμως που θα αποτελέσουν ευχάριστη έκπληξη ειναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος έχει ήδη δείξει τα προσόντα του, ενώ ο Σιμόες έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής θετικές εντυπώσεις. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο κατάλληλο πρόσωπο για να «κουμπώσει» δίπλα στον Γιόχανσον.

Αστέρας Τρίπολης

Στην Τρίπολη περιμένουν από τον Μπερτόγλιο να... σβήσει γρήγορα τον Ρόλε από το μυαλό του κόσμου της ομάδας. Ο Χαμντανί, επίσης, είναι ο «σκύλος» που ήθελε ο Βεργέτης στο κέντρο του.

Ατρόμητος

Αν και ο Λε Ταλέκ, με το πλούσιο βιογραφικό, είναι το «όνομα» στο Περιστέρι, ο Ναπολεόνι θα είναι και φέτος το «βαρύ πυροβολικό» στην επίθεση της ομάδας. Από τους νεοαποκτηθέντες, ο Μπίτολο έχει εξαιρετικά στοιχεία και θα ανεβάσει επίπεδο το αριστερό άκρο της ομάδας.

Βέροια

Φέτος η Βέροια έχει κάνει τρομερές κινήσεις με τους Αμπντούν, Μερεμπασβίλι και Γιοσούφ. Αν η ομάδα της Ημαθίας κάνει το κάτι παραπάνω φέτος θα οφείλεται κατά κύριο λόγο από τα πόδια των κυριών που γράψαμε πιο πάνω. Αυτός που έχει γεμίσει με προσδοκίες και θέλουν να δουν τo κάτι παραπάνω στην Ημαθία είναι ο Ράντοσλαβ Μαγιέφσκι. Εχει δαπανηθεί για την αφεντιά του ένα σημαντικό ποσό και σίγουρα ο Καρυπίδης δεν θέλει να δει την επένδυσή του να πηγαίνει στράφι.

Ηρακλής

Με την επιστροφή του, ο Βέλλιος, θα ψάξει να βάλει την καριέρα του σε ανοδική πορεία και πάλι. Είναι στην ομάδα που γουστάρει, είναι στην πόλη του, τι άλλο θέλει; Όλες οι συνθήκες είναι με το μέρος του για να λάμψει ξανά.

ΑΕΛ Καλλονής

Ο Ελληνας ομογενής από την Αργεντινή, Εμιλιάνο Ναουέλ Ελλακόπουλος, μας είχε κάνει να ασχοληθούμε γι αυτόν με τα κατορθώματά του στην Τίγκρε και μετά στην Ουνιόν Σάντε Φε. Στη Μυτιλήνη περιμένουν αρκετά από τον 23χρονο ακραίο επιθετικό που θα έχει όλο τον χρόνο για να αποδείξει ότι καλά έκαναν οι «σαρδέλες» και τον έβαλαν στο αεροπλάνο για να περάσει στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Πολλά περιμένουν και από τον Σάμπα. Ο 25χρονος έχει εμπειρία από ομάδες όπως οι Φλαμένγκο, Μπρέσια, Βάσκο ντα Γκάμα και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά..

Λεβαδειακός

Οι γνωστοί Μιλιάζες, Μάντζιος, Ναβάρο, Νικολάου είναι παίκτες που ποντάρει πολλά ο Μάντζιος σ' αυτούς. Όμως, εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία τους να κερδίσουν μια θέση στην 11άδα είναι οι Παναγιώτης Τσιντώτας και Γιώργος Θέος. Ο πρώτος είναι τερματοφύλακας και έχοντας το Μοσχονά μπροστά του θα πάρει ματς στα... χέρια του. Στην επόθεση ο Μάντζιος τράβηξε όλο το κουπί της προετοιμασίας, αλλά μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Θέος σίγουρα θα παίξει - έστω και για να δώσει ανάσες. Εκεί θα έχει την δυνατότητα να αποδείξει ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.

Ολυμπιακός

Φυσικά κι ο Καμπιάσο είναι το «μπαμ» του Ολυμπιακού για φέτος και αναμένεται ο ηγετικός του χαρακτήρας να φανεί. Ο Φινμπόγκασον αναμένεται να... σκίσει τα αντίπαλα δίχτυα κι ο Ντα Κόστα να είναι ο «κυματοθραύστης» που έψαχναν στο Λιμάνι μετά τη φυσιολογική πώληση του Μανωλά στην Ρόμα. Όμως, ο Πάρντο έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι αυτός που θα... βάλει φωτιά στα άκρα της ομάδας, όπου σε συνδυασμό με το Σεμπά, θα... χορεύουν τις αντίπαλες άμυνες. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τον Βούρο να πάρει ευκαιρίες στο πρωτάθλημα, ενώ ο Μπουχαλάκης φέτος μπορεί να αποδείξει ότι αξίζει κάτι καλύτερο από μια θέση μεταξύ πάγκου και εξέδρας - κάτι που συνέβαινε πέρυσι.

Παναθηναϊκός

Δεν συζητάμε καν για τον Εσιέν. Ο Γκανέζος δεν βοήθησε στα προκριματικά για το Champions League κι η απουσία του στοίχισε. Περιμένουν πάρα πολλά απ' αυτόν οι «πράσινοι». Όπως και από τον Αμπέιντ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ξανά και πόζαρε σαν... τοξοβόλος. Αυτά τα βέλη περιμένει ο Αναστασίου να βγάλει μέσα στο γήπεδο.

Παναιτωλικός

Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο έδειξε πέρυσι πολλά καλά στοιχεία, φέτος ήρθε κι ο ξάδερφός του, Ντάνι, ο οποίος στο Κόπα Αμέρικα με τη Βολιβία άφησε καλές εντυπώσεις. Σημαντική προσθήκη κι ο Μαρκόφσκι, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ξεχωρίσει στη γραμμή κρούσης.

Πανθρακικός

Ο Μπουγαΐδης έχει κάνει καλή προετοιμασία κι ο Ρόκα περιμένει απ' αυτόν να δώσει το κάτι παραπάνω στην άμυνά του. Δεν συζητάμε για το ότι ο Χαβίτο θα έχει σημαντικό ρόλο στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας.

Πανιώνιος

Ο Βιγιάλμπα ήρθε από την Αργεντινή με τις συστάσεις να μας έχουν γεμίσει με μεγάλες προσδοκίες. Ο Ιρανός, Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει δηλώσει ότι θέλει να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και από μόνος του ανέβασε τις απαιτήσεις στον... Θεό. Βέβαια, υπάρχει κι ο Ντουρμισάι, ο οποίος μετά το δανεισμό του στην Καλλιθέα πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος που θα φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

ΠΑΟΚ

Στο νέο ΠΑΟΚ αυτοί που λάμπουν μέχρι στιγμής είναι οι Άρνεσεν και Τούντορ εκτός γηπέδων. Μέσα σ' αυτά, ο Πέλκας, που επέστρεψε από το δανεισμό του στην Σετούμπαλ έχει την ευκαιρία να... εκτοξευθεί.

ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον Στρούνα μπροστά του ο Καρανίκας έκανε ό,τι μπορούσε στα φιλικά για να διακριθεί. Μέχρι σήμερα τα έχει καταφέρει. Δεδομένα, θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον Γιάννη Πετράκη και εκεί μαζί με τον Κοζορώνη θα έχουν τη δυνατότητα να καθιερωθούν.

Πλατανιάς

Ο Ντίνας μπορεί να έφυγε από τον Παναθηναϊκό αλλά στον Πλατανιά θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι οι «πράσινοι» έκαναν λάθος που δεν του έδωσαν και φέτος μια ευκαιρία

Skoda Ξάνθη

Φυσικά, ο Οβίντιου Χέρεα θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Λουτσέσκου. Οι προσδοκίες πολλές για τον διεθνή Ρουμάνο κι ο κόσμος της Ξάνθης περιμένει να δει στο πρόσωπό του, τουλάχιστον, το νέο «Κλέιτον» - αν αν όχι έναν καλύτερο αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα