Oι τραυματισμοί του Μπεργκ

Oι τραυματισμοί του Μπεργκ

Νίκος Ρόλλας
Oι τραυματισμοί του Μπεργκ

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει την εφετινή ταλαιπωρία του Μάρκους Μπεργκ και μετράει τις απουσίες του από τα εφετινά ματς του Παναθηναϊκού.

Όπως ξεκίνησε ουσιαστικά η χρονιά για τον Μάρκους Μπεργκ, έτσι φαίνεται να τελειώνει, καθώς ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν λέει να βρει ησυχία με τα προβλήματα που του παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως αν υπήρχε Όσκαρ ατυχίας, θα το κέρδιζε δια... περιπάτου, καθώς πάνω που πάει να βρει ρυθμό από τη μία ατυχία, μία νέα του παρουσιάζεται...

Συνολικά εφέτος, ο 28χρονος στράικερ έχει μείνει εκτός για τρεις διαφορετικούς λόγους, με αποτέλεσμα να χάσει 16 από τα 48 παιχνίδια (δεν μετράει σε αυτά το ματς με τη Νίκη Βόλου) που έχει δώσει συνολικά το «τριφύλλι» σε όλες τις διοργανώσεις...

Ο τραυματισμός τους στον ώμο, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό, του στέρησε την συμμετοχή σε 13 αγώνες: 6 για την SuperLeague, 1 για το Κύπελλο και 4 για το Europa League, μέχρι να κάνει την επανεμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο.

Πάνω όμως που άρχισε να...γράφει και πάλι 90λεπτα, ήρθε η ίωση ανήμερα του εκτός έδρας αγώνα στην Ξάνθη που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ματς στα Πηγάδια, αλλά και αυτό που ακολούθησε στην Κέρκυρα.

Το τρίτο, αλλά όχι τελευταίο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε ήταν μία λοίμωξη πάλι παραμονές του παιχνιδιού κόντρα στην ακριτική ομάδα, στα τέλη Απριλίου που τον κράτησε εκτός για τα τρία τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας.

Και ενώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να φορτσάρει ενόψει Play off και να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Παρασκευή, δέχθηκε ακόμη ένα χτύπημα... Αυτό της γαστρεντερίτιδας που τον κράτησε μακριά από το «Γ. Καλαφάτης» την Κυριακή και έκανε την συμμετοχή του στην Τρίπολη να είναι αμφίβολη.

Λογικό δεν είναι λοιπόν, ο Μάρκους Μπεργκ να εύχεται να φύγει και να μην ξανάρθει αυτή η χρονιά, έχοντας χάσει το 1/3 των εφετινών παιχνιδιών του Παναθηναϊκού.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ: 2014-15

Απουσίες λόγω ώμου11
Απουσίες λόγω ίωσης2
Απουσίες λόγω λοίμωξης3
Απουσίες λόγω καρτών1
Απουσίες λόγω τακτικής1
Στην αποστολή, χωρίς συμμετοχή2
Συμμετοχές28


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα