Μπενίτες: Ενα στοίχημα που αξίζει να πονταριστεί περισσότερο! (vids + pics)

Μπενίτες: Ενα στοίχημα που αξίζει να πονταριστεί περισσότερο! (vids + pics)

Μπενίτες: Ενα στοίχημα που αξίζει να πονταριστεί περισσότερο! (vids + pics)

bet365

Και χθες ο Χόρχε Μπενίτες είχε αρκετά θετική παρουσία και το gazzetta.gr εξηγεί γιατί πρέπει τη νέα σεζόν να πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

O Ολυμπιακός κατέκτησε το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πλέον βάζει πλώρη για την κατάκτηση και του Κυπέλλου, που θα τον κάνει νταμπλούχο για 17η φορά στην ιστορία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλο τον χρόνο να σχεδιάσουν την επόμενη χρονιά με ηρεμία, προχωρώντας σε κινήσεις που θα ανεβάσουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας από του χρόνου, αποφεύγοντας λάθη που έγιναν το περσινό καλοκαίρι.

Μία κίνηση πάντως, που μόνο λάθος δεν ήταν είναι αυτή του Χόρχε Μπενίτες. ο Παραγουανός επιθετικός ήρθε υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» στις 18/8 μέσα σ' αυτό το διάστημα κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα του κόσμου αλλά και την... ψήφο εμπιστοσύνης για την επόμενη χρονιά όπου πρέπει να πάρει και περισσότερα ματς στα πόδια του.

Φέτος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 23 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις εκτός από το Europa), μετρώντας 1.101'.

Ωστόσο, μετρά μόλις τέσσερα γεμάτα 90λεπτα για το πρωτάθλημα και άλλα τρία για το Κύπελλο.

Επίσης, είναι ένας παίκτης που όποτε αγωνίζεται δίνει ό,τι μπορεί. Πιέζει τον αντίπαλο αμυντικό, δίνει ενέργεια στην επιθετική γραμμή και προσπαθεί να είναι κοντά στις φάσεις.

Εξάλλου, όποτε του δόθηκε ευκαιρία να μείνει στον αγωνιστικό χώρο πολλή ώρα εκείνος... έβγαλε το μεροκάματό του είτε σκοράροντας είτε μοιράζοντας ασίστ.

Στο ματς με τη Βέροια, έπαιξε μόλις για 14' αλλά κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα του και να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στο 0-4 της Κέρκυρας ήρθε το πρώτο του 90λεπτο για το πρωτάθλημα και η πρώτη του ασίστ.

Ύστερα από πέντε ματς, οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στη Μυτιλήνη. Εκεί ο Μπενίτες έχει την πιο μεστή παρουσία του από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Λιμάνι. Σκοράρει δύο γκολ και δίνει άλλο ένα συμβάλλοντας τα μέγιστα στο 0-5 και στην τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση του Ερίκ Αμπιντάλ, αλλά και στο τελευταία ματς που σκόραρε επί εποχής Μίτσελ, τον άνθρωπο δηλαδή που έβαλε την υπογραφή του στο να έρθει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Μετά κάθεται στον πάγκο ο Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος δυσκολεύτηκε να του δείξει εμπιστοσύνη. Κόντρα σε Πανθρακικό και χθες (19/4) με Λεβαδειακό τον έβαλε για 90' και 67' αντίστοιχα. Εκείνος πέτυχε δύο γκολ, ενώ έδειξε ότι πρέπει να πάρει συνεχόμενα 90λεπτα στα πόδια του.

Ανάλογα και τι κινήσεις θα γίνουν στη θερινή μετεγγραφική περίοδο, ο Περέιρα θα πρέπει να... ποντάρει περισσότερα πάνω του. Αυτή την ευκαιρία την κέρδισε με το σπαθί του ο 22χρονος.

Τα ματς που έχει σκοράρει ο Μπενίτες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα