Η πρώτη του Χ-αρά! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Η πρώτη του Χ-αρά! (vids)

bet365

Στον Ολυμπιακό έχει προλάβει να παίξει ως εξτρέμ, δεύτερος επιθετικός και φορ. Το Gazzetta.gr γράφει για την πρώτη... χαρά που έδωσε ο Φράνκο Χάρα στην ομάδα και τα πεπραγμένα του.

Η είδηση της μεταγραφής του Αργεντίνου Χάρα στον Ολυμπιακό αντιμετωπίστηκε εξαρχής με δυσπιστία κυρίως εξαιτίας της πολύμηνης αποχής του από τα γήπεδα. O Φράνκο Χάρα βρέθηκε από την Μπενφίκα στον Ολυμπιακό ως προσωπική επιλογή του Βίτορ Περέιρα. Έκανε το ντεμπούτο του στο Κύπελλο Ελλάδας στο ματς με τον Τύρναβο. Σε εκείνο το παιχνίδι που έληξε 8-0 υπέρ του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο είχε παίξει ως δεύτερος επιθετικός.

Αρχικά φαινόταν πως ήθελε τον χρόνο του για να προσαρμοστεί. Από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα ο Χάρα χρησιμοποιήθηκε από τον Βίτορ Περέιρα ως εξτρέμ, σαν 2ος επιθετικός και ως φορ. Αν και παρουσιάστηκε αρχικώς ως εξτρέμ η σωματοδομή και οι κινήσεις του δείχνουν έναν παίκτη που μπορεί να αποδώσει πιο καλά ως κρυφός κυνηγός. Στο πρωτάθλημα έχει να επιδείξει 3 συμμετοχές, έχοντας 3 τελικές προσπάθειες. Έχει 2 πάσες και 2 κλεψίματα σε 158 λεπτά συμμετοχής.

Στην Λίγκα έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς με την Βέροια, στον αγώνα με τον Εργοτέλη που έπαιξε σαν φορ -έχοντας συμμετοχή σε φάση όπου μπήκε γκολ της ομάδας του- αλλά και κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Στο Κύπελλο έμελλε να βάλει το πρώτο του και το πιο σημαντικό γκολ μέχρι το επόμενο. Εκτός από το παιχνίδι με τον Τύρναβο που μπήκε ως αλλαγή ήταν βασικός στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ όπου και παρότι δεν είχε την ανάλογη εικόνα για μεγάλο μέρος του αγώνα χρίστηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή με το τέρμα του στο 89ο λεπτό.

Mέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος. Τότε που το παιδί του είχε χτυπήσει με τον Χάρα να περνάει δύσκολες στιγμές αλλά τελικώς να πηγαίνουν όλα καλά και να επανέρχεται στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Η σπουδαιότητα του τέρματός του απέναντι στην ΑΕΚ είναι αυτή που τον καθιστά σημείο αναφοράς την επόμενη μέρα του ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρόλα αυτά ακόμα ο Χάρα δεν έχει δώσει όλα αυτά που περίμενε και ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Βίτορ Περέιρα. Έχει όμως τον χρόνο μπροστά του για να το κάνει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα