Ο Αναστασίου των ντέρμπι (vids)

Ο Αναστασίου των ντέρμπι (vids)

Νίκος Ρόλλας
Ο Αναστασίου των ντέρμπι (vids)

bet365

Μετά τη νίκη στη Λεωφόρο, το Gazzetta.gr κάνει flashback στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που έχει δώσει ο Γιάννης Αναστασίου...

Με δεδομένο οτι η ΑΕΚ και ο Άρης δεν είναι στην SuperLeague τα ντέρμπι (είτε μόνο στο όνομα, είτε και στην ουσία) για τον Παναθηναϊκό περιορίζονται στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Στα δύο χρόνια λοιπόν, που είναι στον πάγκο του «τριφυλλιού» ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει συνολικά 10 αγώνες με αυτούς τους αντιπάλους... 9 για το Πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον «Ολλανδό» να μετράει 5 νίκες, 4 ήττες και 1 ισοπαλία.

Απολογισμός αρκετά θετικός αν σκεφτεί κανείς πως ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα που προπονεί ο 42χρονος τεχνικός, ενώ η μία από τις τέσσερις ήττες του ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική των περσινών play off, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς οι «πράσινοι» είχαν εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί πως όσα παιχνίδια έχει χάσει είναι στο γκολ... Και τα δύο στην Τούμπα, 2-1 στην κανονική διάρκεια και 1-0 στα play off και αυτά κόντρα στον Ολυμπιακό (0-1 πέρυσι στην Λεωφόρο και 1-0 φέτος στο Καραϊσκάκη). Αντιθέτως, στις νίκες του ο Γιάννης Αναστασίου έχει το εντυπωσιακό 0-3 πέρυσι επί του Ολυμπιακού, αλλά και το επιβλητικό 4-1 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τακτικά, σχεδόν σε όλα τα ματς είχε αναδειχθεί νικητής στην μάχη των πάγκων, με εξαίρεση ίσως το εφετινό ματς στο Καραϊσκάκη όπου δημιουργικά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει κάτι, αλλά και το αδιάφορο περσινό στην Τούμπα.

Σε όλα τα υπόλοιπα, με όπλο το δυνατό πρέσινγκ ψηλά και το σωστό διάβασμα του αντιπάλου, έχει «νικήσει» τον αντίπαλο προπονητή, ακόμη και αν αυτό δεν έχει φανεί εντός του αγωνιστικού χώρου, όπως έγινε πέρυσι στην Λεωφόρο με το γκολ του Μήτρογλου στο 89'.

Δείτε όλα τα ντέρμπι με χρονολογική σειρά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα