Η απίστευτη ζωή του Ομπόντο της Ξάνθης

Γιάννης Γεωργόπουλος
Η απίστευτη ζωή του Ομπόντο της Ξάνθης

bet365

Οι κινηματογραφικές ιστορίες του άσου της Skoda Ξάνθης, Oμπόντο. Διαβάστε στο gazzetta.gr για την απαγωγή στη Νιγηρία, την εξαφάνιση από την Λευκορωσία, το μυστικό γάμο και το night club.

Καριέρα στη Serie, διεθνείς συμμετοχές με τη Νιγηρία αλλά και ζωή που θα μπορούσε κάλλιστα να απασχολήσει σεναριογράφους του Χόλιγουντ.

Ο Κριστιάν Ομπόντο την τελευταία μέρα του Ιουλίου αποχώρησε από την πορτογαλική Ολιανένσε για λογαριασμό της Skoda Ξάνθης.

Η καριέρα του 30χρονου αμυντικού μέσου τα τελευταία χρόνια είχε πάρει την κατιούσα. Αγωνίστηκε μετά το μιλένιουμ σε Περούτζια (2001-2004), Φιορεντίνα (2004-2005), Ουντινέζε (2005-2010), Τορίνο (2010-2011), Λέτσε (2011-2012), ενώ την τελευταία διετία βρήκε καταφύγιο σε Λευκορωσία (Ντιναμό Μινσκ) και Πορτογαλία (Ολιανένσε).

Έχοντας χτίσει αξιοσημείωτη καριέρα τον Ιούνιο του 2012 έπεσε θύμα απαγωγής από οπολισμένους άνδρες στην περιοχή Γουάρι της Νιγηρίας.

Το αυτοκίνητο του έφερε πινακίδες που ανέγραφε OBODO5 με συνέπεια να γίνει εύκολα αντιληπτό από γκάνγκστερς που αξίωναν από την οικογένεια του το ποσό των 150.000 δολαρίων ως λύτρα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Έπειτα από τρεις ημέρες διαπραγματεύσεων, η αστυνομία με συντονισμένες ενέργειες εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες παγιδεύοντας τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι απαγωγείς οδηγήθηκαν στη φυλακή, ενώ ο Νιγηριανός διεθνής έπειτα από λίγους μήνες μεταπήδησε στη Ντιναμό Μινσκ.

Τον Ιούλιο του 2013, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου από την Λευκορωσία, Σεργκέι Παβλιούκοβιτς ανακοίνωσε πως είχαν χαθεί τα ίχνη του Ομπόντο.

Όπως αποδείχθηκε ο 30χρονος άσος είχε ταξιδέψει σε γνώριμα λημέρια. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο Ούντινε με δύο Ρουμάνες και έναν φίλο του. Στην κατοχή του τελευταίου βρέθηκαν 52 γραμμάρια μαριχουάνας με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις.

Τον Δεκέμβριο του 2012 σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ομπόντο έπειτα από σύντομο ειδύλλιο είχε παντρευτεί κρυφά την φίλη του Μπάρμπαρα. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε εις διπλούν, καθώς το μυστήριο τελέστηκε και με τον εναλλακτικό τρόπο που επιτάσσει η παράδοση στη Νιγηρία στην οικία της νύφης.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο Λάγος της Νιγηρίας, όπου αγόρασε ένα παλιό μεγάλο κτίριο μετατρέποντας το σε night club!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα