Ο Μπέιλ και τα 147.600 ευρώ!

Ο Μπέιλ και τα 147.600 ευρώ!

Γιώργος Καραμάνος
Ο Μπέιλ και τα 147.600 ευρώ!

bet365

Ο παππούς πόνταρε στον 18 μηνών εγγονό του ότι θα γίνει διεθνής και στο ντεμπούτο ρεκόρ του με την Ουαλία, ο Χάρι Γουίλσον τον έκανε πλούσιο...

«Το παιχνίδι είχε φτάσει στο 87' και είχαν ήδη γίνει δύο αλλαγές. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει, καθώς είχα φτάσει τους 140 παλμούς. Και τότε τον είδα να παίρνει εντολές από τον κόουτς. Εκεινη τη στιγμή έγινα ο πιο ευτυχισμένος παππούς του κόσμου». Η τρίλεπτη συμμετοχή του Χάρι Γουίλσον στην αναμέτρηση του Βελγίου με την Ουαλία ήταν αρκετή ώστε ο Πίτερ Εντουαρντς να γίνει πλουσιότερος κατά 147.600 ευρώ.

Ο Γουίλσον που είχε μπει αλλαγή, ήταν ο εγγονός του, ο οποίος εκείνη τη στιγμή σε ηλικία 16 ετών και 207 ημερών γινόταν ο νεότερος που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ουαλίας, ξεπερνώντας τον Γκάρεθ Μπέιλ (16 ετών και 315 ημερών). Το αγωνιστικό όμως δεν εξέπληξε διόλου τον χαρούμενο παππού, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε πιστέψει στον πιτσιρικά απόγονο του από τότε που ήταν 18 μηνών.

«Τον είχα δει πως κλοτσούσε τη μπάλα πριν ακόμα τον δω να περπατάει», ήταν η αιτιολόγηση του κυρίου Εντουαρντς για το τι τον ώθησε το 2000 να ποντάρει 50 λίρες σε απόδοση 2.5000/1 στο ότι ο εγγονός του κάποια στιγμή θα γινόταν διεθνής με την Ουαλία. Μάλιστα ο Γουίλσον το κατάφερε χωρίς καν να έχει αγωνιστεί με τους μεγάλους της Λίβερπουλ, την οποία υπηρετεί από εννέα χρονών.

Ο μικρός που παίζει ως αριστερός χαφ-εξτρέμ και έχει δηλώσει ότι λατρεύει τον Ράιαν Γκιγκς, βρίσκεται ήδη στην ομάδα των 18άρηδων των Reds και δεν θα αργήσει η μέρα που τον δούμε και στην Πρέμιερλιγκ. Προς το παρών πάντως εκείνος που πανηγυρίζει πλην του παππού που δικαιώθηκε, είναι ο εκλέκτορας, Κρις Κόλεμαν, ο οποίος πρόλαβε να τον χρίσει διεθνή με την δική του χώρα, καθώς τον διεκδικούσε και η Αγγλία, που όμως άργησε πολύ να κάνει την κίνηση της.

Για τα αγωνιστικά κατορθώματα του Γουίλσον λογικά θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε ξανά στο εγγύς ή -όχι και τόσο- απώτερο μέλλον. Για τον νικητή του στοιχήματος όμως η ιστορία τελειώνει εδώ. Ο παππούς έπιασε την... καλή και όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «παραιτήθηκα από τη δουλειά την επομένη ακριβώς». Ωστόσο, με τη μαντεψιά που έκανε για τον 18 μηνών εγγονό, ίσως θα έπρεπε να το σκεφτεί για να φτιάξει μία καριέρα ως κυνηγός ταλέντων. Αλλωστε το μάτι του κόβει, έτσι δεν είναι;

Follow me: @jorgekaraman

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα