Team USA: Ποιος θα είναι ο ηγέτης στο Παγκόσμιο; (poll)

Team USA: Ποιος θα είναι ο ηγέτης στο Παγκόσμιο; (poll)

Νίκος Καρφής
Team USA: Ποιος θα είναι ο ηγέτης στο Παγκόσμιο; (poll)
Η Team USA θα πάει στο Παγκόσμιο με τεράστιες απουσίες και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποιος θα πάρει το ρόλο του ηγέτη.

Όταν είχε ανακοινωθεί η αρχική προεπιλογή της Team USA, όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, αφού προκαλούσε τρόμο.

Όμως οι Μπράντλεϊ Μπιλ, Τζέιμς Χάρντεν, Άντονι Ντέιβις, Αντρέ Ντράμοντ, Έρικ Γκόρντον, Τομπάιας Χάρις, Ντάμιαν Λίλαρντ, Κέβιν Λοβ, CJ ΜακΚόλουμ και Πολ Μίλσαπ αποφασίσουν να απέχουν από την σπουδαία διοργάνωση.

Μετά τα κοψίματα των Θαντέους Γιανγκ και Μπαμ Αντεμπάγιο, στο ρόστερ έχουν μείνει 17 παίκτες.

Οι κύριοι που συνεχίζουν είναι: Φοξ, Τζο Χάρις, Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Μπαρνς, Σμαρτ, Τέιτουμ, Μίτσελ, Τέρνερ, Κέμπα, Ουάιτ, Πλάμλι, Τάκερ, Μπάγκλει, Μπράουν, Λάουρι, Μίντλετον.

To gazzetta.gr βάζει στο... παιχνίδι τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο ηγέτης της ομάδα στο Παγκόσμιο.

Ποιος θα... τραβήξει τις ΗΠΑ, όταν οι άλλοι δεν μπορούν; Ποιος θα βγει μπροστά στα δύσκολα, ποιος θα πάρει την ευθύνη όταν η μπάλα καίει;

O νέος ηγέτης των Σέλτικς, Κέμπα Ουόκερ, ο οποίος πέρυσι έπαιξε All Star Game ή μήπως ο σταρ των Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ που τελείωσε τη χρονιά με 23.8 πόντους μέσο όρο;

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχουν οι εξαιρετικοί Τζέισον Τέιτουμ, Κάιλ Κούζμα και Κρις Μίντλετον.

Ερωτηματικό παραμένει ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ράπτορς, Κάιλ Λάουρι. Ο έμπειρος γκαρντ υποβλήθηκε σε εγχείριση στο χέρι και είναι αμφίβολος για Κίνα.

Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε!