ΟΦΗ - Πλατανιάς: Ο «Μίστερ-φάουλ» Ναμπί το έχει ξανακάνει (vids)

ΟΦΗ - Πλατανιάς: Ο «Μίστερ-φάουλ» Ναμπί το έχει ξανακάνει (vids)

bet365

Ο Αντίλ Ναμπί ήταν ο «χρυσός» σκόρερ του ΟΦΗ απέναντι στον Πλατανιά, σκοράροντας για τρίτη φορά με απευθείας φάουλ στη φετινή σεζόν, από τα τέσσερα συνολικά που έχει πετύχει με τα «μελανόλευκα».

Επιβεβαιωμένα πρόκειται για παίκτη με τεχνική κατάρτιση άνω του μέσου όρου στον ΟΦΗ. Όταν αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, ουδείς γνώριζε από που προέρχεται και τα κατορθώματά του. Όλοι περίμεναν να δουν αν μπορεί να προσφέρει, σε μια ομάδα που χρειαζόταν γκολ και καλούς παίκτες.

Στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, στις 20 Ιανουαρίου, και μάλιστα στο ντεμπούτο του, φρόντισε να συστηθεί για τα καλά στο κοινό του Γεντί Κουλέ. Η μεγάλη νίκη (3-0) έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του και μάλιστα με τρόπο για highlights, αφού τα δυο γκολ που πέτυχε προήλθαν από εκτελέσεις φάουλ.

Τότε διαβεβαίωσε πως έχει ταλέντο στα στημένα. Μετά απ’ αυτά σκόραρε μόλις ακόμα μια φορά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μια «φωτοβολίδα» στη βαριά ήττα (5-1) από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ΟΦΗ πέτυχε εν μέρει τον μίνιμουμ στόχο του, που ήταν έστω η διεκδίκηση της παραμονής και μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, με τον Ναμπί στους διακριθέντες, αλλά όχι στους σκόρερ. Η ώρα του Πλατανιά ήρθε και ο Άγγλος στα Περιβόλια ήταν ωσεί παρών, κάτι που του στέρησε τη θέση στην 11αδα της ρεβάνς.

Εκεί μπήκε και φρόντισε να υπενθυμίσει σε μια φάση γεμάτη συναισθήματα την ποιότητά του, αλλά κυρίως την έφεσή του στα στημένα! Το σημείο όπου ο ΟΦΗ κέρδισε το φάουλ από αριστερά δεν ήταν ευνοϊκό για απευθείας εκτέλεση, αλλά ο Ναμπί είδε την κλειστή γωνία και σημάδεψε σωστά!

Το τείχος αντέδρασε λάθος, «άνοιξε», ο Γκοτ δεν πρόλαβε να επέμβει κι έτσι μπήκε… φωτιά στο Ηράκλειο! Οι Ομιλίτες κέρδισαν την παραμονή κι ενδεχομένως κι έναν παίκτη για τη νέα σεζόν, που μόνο και μόνο γι’ αυτό το γκολ κρίνεται ως πετυχημένη μεταγραφή και ως πρωταγωνιστής!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα