Κριστιάνο Ρονάλντο: Στα 34 του κάνει ό,τι κανείς άλλος! (pics & vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στα 34 του κάνει ό,τι κανείς άλλος! (pics & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κριστιάνο Ρονάλντο: Στα 34 του κάνει ό,τι κανείς άλλος! (pics & vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τα 34α γενέθλιά του και στη Γιουβέντους αποδεικνύει πως η επιτυχία είναι βασισμένη πάνω στο τρίπτυχο δουλειά, ταλέντο και κλειστό στόμα!

Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Αν η επιτυχία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους έχει μαθηματικό τύπο, τότε σίγουρα, αυτόν τον έχει ανακαλύψει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Ο Γερμανοεβραίος φυσικός είχε πει για την επιτυχία:

«Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό».

Ας πάρουμε τον εν λόγω τύπο από την ανάποδη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ουκ ολίγες φορές έχει κατηγορηθεί για αλαζονεία, για έπαρση, δηλώσεις και πανηγυρισμοί που τον έχουν βάλει στο... μάτι, σε σχέση με τον Λιονέλ Μέσι που στο σύνολο της συμπεριφοράς του είναι πιο low profile τύπος.

Στην παρουσία του στο Τορίνο, πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη Γιουβέντους βγάζοντας την μπλούζα του για να δείξει τους κοιλιακούς του.

Πέρα απ' αυτό δεν μπορείς να θυμηθείς κάτι άλλο.

Ο Πορτογάλος είναι ένας εργάτης του ποδοσφαίρου. Άπειρη δουλειά και πολύ ταλέντο τον έχουν φέρει σήμερα στην κορυφή.

Δεν θα γινόταν, λοιπόν, στην τολμηρή απόφαση να αφήσει τη σιγουριά της Ρεάλ Μαδρίτης να μη συνεχίσει να δουλεύει.

Κι οι αριθμοί στην περίπτωσή του «μιλούν» από μόνοι τους. Αριθμοί που τον έχουν κάνει να είναι ο παίκτης με το καλύτερο ξεκίνημα στη Γιουβέντους ever. Κι όλα αυτά ενώ σήμερα (5/2) έγινε 34 ετών. Ε, και;

Ο άνθρωπος μετρά 19 γκολ με τη φανέλα της «βέκια σινιόρα», τα 17 εξ αυτών στη Serie Α όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Εχει 6 ασίστ, περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του, ενώ 4 φορές έχει σκοράρει από δύο γκολ σ' ένα ματς.

Ποιος μπορεί να είναι προσωπικός του στόχος; Φυσικά το Champions League με τη Γιούβε. Το πρωτάθλημα θα το χάσει μόνο αν το θελήσουν οι ίδιοι.

Σε 22 ματς, η ομάδα του ιταλικού βορρά έχει 19 νίκες και 3 ισοπαλίες όντας στο +9 από τη Νάπολι.

Στα 22 αυτά ματς, ο «CR7» δεν έχει σκοράρει στα 9. Στο ξεκίνημα της σεζόν έμεινε μακριά από την επαφή του με τα δίχτυα κόντρα σε Κιέβο, Λάτσιο και Πάρμα, δεν σκόραρε κόντρα σε Μπολόνια και Νάπολι (είχε τρεις ασίστ στο 3-1 της ομάδας του), δεν έβαλε γκολ με την Κάλιαρι (είχε ασίστ), με την Ίντερ στο 1-0, με την Ρόμα στο 1-0 και με την Κιέβο στο 3-0.

Αυτά είναι τα ματς που ο Ρονάλντο δεν είχε γκολ. Στο 3-3 με την Πάρμα μέτρησε 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ θυμίζουμε πως αυτός χάρισε το Supercoppa Ιταλίας απέναντι στη Μίλαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα