Άντονι Ντέιβις: Που θα καταλήξει ο παίκτης των Πέλικανς; (vid & poll)

Αντωνία Σπανού
Άντονι Ντέιβις: Που θα καταλήξει ο παίκτης των Πέλικανς; (vid & poll)

bet365

O Άντονι Ντέιβις έριξε την βόμβα και ζήτησε trade από τους Πέλικανς και το ΝΒΑ έχει χάσει την... ηρεμία του. Το gazzetta.gr σας παραθέτει τα στοιχεία και σας καλεί να επιλέξετε με ποια φανέλα θα τον δείτε.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Άντονι Ντέιβις είπε πως δεν θα δεχτεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Πέλικανς, ζήτησε ανταλλαγή και ολόκληρο το ΝΒΑ είναι στο... πόδι. Η αναστάτωση είναι τεράστια, όπως και το ενδιαφέρον και όλοι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί τελικά.

Στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης σκοπεύουν να ακούσουν προσφορές, αλλά δεν θα πάρουν απόφαση πριν την Πέμπτη (7/2) που λήγει και η διορία για τις ανταλλαγές.

Οι... μνηστήρες είναι αρκετοί, με τους Λέικερς πάντως να είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν αυτή την στιγμή, χωρίς πάντως να είναι κάτι σίγουρο. Ο πρόεδρος της ομάδας του Λος Άντζελες, Μάτζικ Τζόνσον και ο GM, Ρομπ Πελίνκα, σκοπεύουν να μπουν δυναμικά στο... παιχνίδι του Ντέιβις και, όπως αποκαλύπτει το ESPN, έχουν την σιγουριά ότι ο παίκτης θέλει να παίξει για εκείνους, στο πλευρό του ΛεΜπρον Τζέιμς. Οι Λέικερς αναμένεται να έχουν σύντομα συζήτηση με τους Πέλικανς.

Σίγουρα θα υπάρξει προσπάθεια να υπάρξουν πολλές προσφορές, κυρίως για να πιεστεί η ομάδα του Λος Άντζελες και να κάνει πιο θελκτική προσφορά για την ανταλλαγή. «Θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους και στην δική μας διορία», βγάζουν προς τα έξω οι Πέλικανς που ψάχνουν την καλύτερη λύση για τους ίδιους, αφού είδαν το αστέρι τους να είναι ξεκάθαρο.

Οι Λέικερς έχουν στην συζήτηση όλο το...νέο αίμα τους με Κούζμα, Ίνγκραμ, Χαρτ και Μπολ και βγαίνουν μπροστά για να πείσουν την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Από την κουβέντα έχουν βγει προσωρινά οι Σέλτικς, λόγω ενός όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ίρβινγκ και είναι ίδιος με εκείνος του παίκτη των Πέλικανς (έχουν υπογράψει μάξιμουμ συμβόλαιο) και θα μπορούσαν να «χτυπήσουν» τον Ντέιβις από την πρώτη Ιουλίου και μετά. Η συμφωνία μπορεί να γίνει πριν και να οριστικοποιηθεί την ίδια ημερομηνία.

Όμως όλα δείχνουν οι Σέλτικς δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστοί» με την κίνηση αυτή αυτή την δεδομένη στιγμή, με την ομάδα της Βοστόνης πάντως να έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να τον πάρει και να εκμεταλλευτεί την καλή σχέση του με τον Ίρβινγκ, ώστε να τον φέρει και να κάνουν να μείνει και εκείνος το καλοκαίρι, που λείγει το συμβόλαιο του «Uncle Drew».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αμερικάνων, πολλές είναι οι ομάδες που έχουν μπει στην διαδικασία να σκεφτούν πως θα μπορούσαν να «ντύσουν» τον Ντέιβις στα χρώματα τους. Πάντως, ο All Star θα μπορούσε να υπογράψει supermax επέκταση το καλοκαίρι ύψους 239.5 εκατομμυρίων δολαρίων για πέντε χρόνια, ενώ μπορεί να γίνει free agent το καλοκαίρι του 2020.

H θέληση του είναι να βρεθεί σε μια ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα κάθε χρόνο είναι ξεκάθαρη και παράλληλα ήθελε να είναι ειλικρινείς με τις προθέσεις του και να τους ενημερώσει από τώρα. Ενδιαφέρεται για το καλό το δικό του, αλλά και της ομάδας, σύμφωνα με πηγές και μένει να δούμε που θα καταλήξουν όλα.

Πολλά θα ειπωθούν και πολλά θα γίνουν από εδώ και πέρα, τα δεδομένα είναι περίεργα και μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν όλα τις επόμενες ημέρες. Το gazzetta.gr σας καλεί να επιλέξετε την ομάδα που θα θέλατε να δείτε τον Ντέιβις να συνεχίσει την καριέρα του.

 

NBA Τελευταία Νέα