Το νέο απόκτημα του Αστέρα ξέρει να σημαδεύει καλά τους στόχους του!

Το νέο απόκτημα του Αστέρα ξέρει να σημαδεύει καλά τους στόχους του!

bet365

Ξεκίνησε από τον Αριστέα Άργους, στα 16 περίπου βρέθηκε στην Κ20 του ΠΑΟΚ, πέρασε από την Κ17 της Εθνικής, λατρεύει το κυνήγι και... στοχεύει ψηλά! Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Κώστα Παναγιώτου.

Τα μεγάλα φαβορί Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr.

Ο Κώστας Παναγιώτου είναι το τελευταίο απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης.

Μία κίνηση που πολλούς ίσως να ξένισε. Όσοι γνωρίζουν το πώς κινούνται οι Αρκάδες όμως καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για άλλη μία στοχευμένη κίνηση.

Ο 21χρονος δεξιός φουλ μπακ του Παναργειακού ήταν στο... μάτι των Δημήτρη Μποροβήλου και Νίκου Γαλανακόπουλου εδώ και καιρό. Από την αρχή της σεζόν το σκάουτ πάνω του ήταν συνεχόμενο και εν τέλει φτάσαμε στο σημείο να έρθει το οριστικό deal.

Ποιος είναι όμως ο Κώστας Παναγιώτου; Το gazzetta.gr σάς βάζει μέσα στη... ζωή του.

Ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα του Άργους, τον Αριστέα.

Στα 15 του βρέθηκε στην ομάδα Νέων του Παναργειακού και στα 17 του πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα.

Α! Στο ενδιάμεσο στην Κ20 του ΠΑΟΚ αλλά επέστρεψε στην ομάδα του.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και στην ανάδειξή του φέτος έπαιξαν οι Θανάσης Στάικος κι ο νυν προπονητής του Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο Βασίλης Γεωργόπουλος, ήταν επίσης ένας άνθρωπος από τον οποίο πήρε πολλά. «Πολλή δουλειά, κάτω το κεφάλι, κυνήγα ό,τι θες μέχρι να το κατακτήσεις». Αυτή ήταν η συμβουλή που του έδωσε ο κος Γεωργόπουλος όταν είχε έρθει στην Αθήνα για την προεπιλογή της Κ17 της Εθνικής.

Και το κυνήγησε. Γιατί εκτός της απίστευτης αγάπης του για την μπάλα, λατρεύει και το κυνήγι. Εκεί τον έχει μυήσει ο μπαμπάς του, καθώς τον έπαιρνε μαζί του από παιδί.

Δεν θα κάνει τίποτα άλλο στον ελεύθερό του χρόνο εκτός από το να βλέπει ποδόσφαιρο και να κυνηγάει - όποτε έχει τη δυνατότητα.

Αγαπημένος του παίκτης είναι ο Ντάνι Άλβες, έχει άλλα δύο μεγαλύτερα αδέρφια (ένα αγόρι, ένα κορίτσι) και το μόνο που τον νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι ένα: Να πανηγυρίσει την άνοδο με τον Παναργειακό. Μετά θέλει να καταξιωθεί στον Αστέρα και μετά... Το μετά θα το «χτίσει» μέσα στο «Κολοκοτρώνης».

Κάτι τέτοιο έκανε κι ο Γιάννης Κώτσιρας. Ενα από τα καλύτερα φουλ μπακ που παίζουν στη Super League και έχει ήδη τραβήξει πάνω του βλέμματα από το εξωτερικό. Γι' αυτό κι ο Αστέρας στο πρόσωπο του Παναγιώτου βλέπει τον επόμενο «Κώτσιρα».

Εξάλλου, έχει χαρακτηριστικά που φέρνουν στον νυν δεξιό μπακ των Αρκάδων (ταχύτητα, αντοχές, συνεχόμενα ανεβάσματα και πατάει περιοχή πολύ συχνά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα