Ιωαννίδης: Το «πουλέν» του Ανιγκό που ωριμάζει ποδοσφαιρικά!

Δημήτρης Τομαράς
Ιωαννίδης: Το «πουλέν» του Ανιγκό που ωριμάζει ποδοσφαιρικά!

bet365

Είναι ένας επιθετικός που ξεχώρισε ο Ανιγκό από πέρυσι και στον οποίο έδωσαν ευκαιρίες φέτος και ο Μάντζιος και ο Σανίνο. Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε στο ματς Κυπέλλου για τον Λεβαδειακό και δείχνει ένα... διαμαντάκι που πρέπει να προσεχθεί!
Γεννημμένος στις 10 Γενάρη του 2000 και έχοντας την φανέλα με το Νο99 ο Ιωαννίδης είναι ένα παιδί που προέρχεται από τα... σπλάχνα του Λεβαδειακού. Από την Κ20 βρέθηκε στην πρώτη ομάδα όπου πέρυσι ο Ανιγκό τον είχε ξεχωρίσει μαζί με τον Νίκα.
«Ναι είχα πολλούς καλούς παίκτες στην Μαρσέιγ και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό. Υπάρχουν καλοί παίκτες εδώ. Πολύ καλός παίκτης είναι ο Γιακουμάκης. Πολύ καλό άτομο και καλός παίκτης αλλά θα δείτε πως εκτός των άλλων έχουμε και δύο νέους 17 ετών. Είναι ο Φώτης και ο Γιώργος (σ.σ. τους ήξερε με τα μικρά τους ονόματα). Ο Ιωαννίδης και ο Νίκας. Πολύ νέοι και πολύ καλοί παίκτες για τον Λεβαδειακό. Για την Εθνική Νέων πραγματικά εύκολα, πολύ εύκολα θα πήγαιναν. Θα ήταν για την Εθνική. Για μένα από του χρόνου μπορούν να παίξουν με την επαγγελματική ομάδα. Είναι πολύ καλοί νέοι παίκτες και με μεγάλη προοπτική», είχε πει ο Ανιγκό στην μεγάλη συνέντευξη που είχε δώσει στο Gazzetta.gr.
Ήταν 24 Αυγούστου του 2017 όταν ο Ιωαννίδης υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο στους Βοιωτούς. Ένα παιδί με καλή σωματοδομή (σ.σ. ύψος στο 1.86). Ο ίδιος φρόντισε να γράψει ιστορία, καθώς έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία των Βοιωτών που πήρε το αγωνιστικό... βάπτισμα του πυρός πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Στο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη ο Μάντζιος τον έβαλε βασικό και ο μικρός έφτασε μία ανάσα από το γκολ με μία κεφαλιά στο δοκάρι στο 37'.
ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο γιος του γνωστού Έλληνα στόπερ Βασίλη Ιωαννίδη. Ενός παίκτη με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα, με παρουσία στον Απόλλων Καλαμαριάς, στον Πανιώνιο, στην Προοδευτική και φυσικά στον Ολυμπιακό, όπου και έμεινε για τέσσερα χρόνια (1993-1997). Έτσι ο μικρός Φώτης ακολούθησε στα χνάρια του πατέρα του. Νέος, ταλαντούχος και γεμάτος όνειρα και πάθος για την μπάλα.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η... ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...
Ο Τζιουζέπε Σανίνο, όπως και ο προκάτοχός του, Άκης Μάντζιος, δίνει και αυτός ευκαιρίες στον μικρό. Δεν είναι τυχαίο που τον πρόσεξαν και φέτος οι προπονητές του. Τον έχρισε βασικό στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου και αυτήν την φορά ο Ιωαννίδης τα κατάφερε. Ήταν ο παίκτης που στο 77' από ασίστ του Μητρόπουλου απέφυγε προσωπικό του αντίπαλο και με εξαιρετικό τελείωμα σκόραρε. Ήταν και το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των Βοιωτών και ενώ πέρυσι είχε μία ασίστ. Ο Ιωαννίδης πάντως δεν περνάει απαρατήρητος από τους μεγάλους της Super League. Υπάρχει ήδη μία πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ τον έχει στα... ραντάρ του. Ο μικρός δείχνει πως έχει το μέλλον μπροστά του, ότι είναι ένα ποδοσφαιρικό... διαμαντάκι και πως μπορεί να ξεχωρίζει για τα καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα