Πίτζι: Ο άνθρωπος-γκολ προειδοποιεί τον ΠΑΟΚ

Πίτζι: Ο άνθρωπος-γκολ προειδοποιεί τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Λουίς Μιγκέλ Αφόνσο Φερνάντεζ ή απλά Πίτζι είναι «καυτός», με τέσσερα γκολ στο ξεκίνημα της σεζόν για την Μπενφίκα, προειδοποιώντας τον ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου ματς...

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα σ’ ένα ακόμη παιχνίδι, αλλά πιο χαρούμενο με κάνει η νίκη της ομάδας σ’ ένα γήπεδο και απέναντι σε μια ομάδα που μας δυσκολεύει», σχολίασε ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ της Μπενφίκα, μετά το «διπλό» στο «Μπέσα» επί της Μποαβίστα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ασένσιο σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό ήταν το τέταρτο φετινό γκολ του Πίτζι, ο οποίος είχε πετύχει χατ τρικ στην πρεμιέρα κόντρα στην Γκιμαράες, σε μια περίοδο που οι «αετοί» έχουν χάσει τους περισσότερους επιθετικούς τους.

«Εχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, είμαστε καλά από άποψη φυσικής κατάστασης και έπρεπε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί μέσα στο «Μπέσα». Αξίζαμε τη νίκη βγάζοντας πολύ ποιότητα στο γήπεδο. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε στο μάξιμουμ. Πήραμε τους έξι βαθμούς από τα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε την Τρίτη τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας εναντίον του ΠΑΟΚ», ξεκαθάρισε ο Πίτζι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα