Ψηφίσατε: Άιβερσον, ο κορυφαίος ντριμπλέρ στην ιστορία του ΝΒΑ! (poll & vids)

Ψηφίσατε: Άιβερσον, ο κορυφαίος ντριμπλέρ στην ιστορία του ΝΒΑ! (poll & vids)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Άιβερσον, ο κορυφαίος ντριμπλέρ στην ιστορία του ΝΒΑ! (poll & vids)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για τον κορυφαίο ντριμπλέρ της ιστορίας του ΝΒΑ και ο Άλεν Άιβερσον έκανε... πλάκα με ποσοστό 45%!

Από το ΝΒΑ όλα αυτά τα χρόνια έχουν... παρελάσει απίστευτοι χειριστές της μπάλας που μπορούσαν να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα με μόνο μία κίνηση τους.

Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη έχει θαυμάσει απίστευτους παίκτες που μπορούσαν να ντριμπλάρουν τον αντίπαλο τους, ακόμα και μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο.

Το gazzetta.gr διάλεξε 10 σπουδαίους ντριμπλέρ και... πάσαρε τη μπάλα στα χέρια των αναγνωστών, οι οποίοι κλήθηκαν να ψηφίσουν για να αναδείξουν τον κορυφαίο ever.

Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αφού συμμετείχαν 6.812 άτομα στην ψηφοφορία.

Στην κορυφή βρέθηκε με ευκολία ο Άλεν Αίβερσον με το φοβερό 45% (3068 ψήφους), κάτι που δείχνει την εκτίμηση των αναγνωστών στις... ταχυδακτυλουργικές ικανότητες του «Answer».

Για τη δεύτερη θέση είχαμε ντέρμπι ανάμεσα σε Τζέισον Ουίλιαμς και Κάιρι Ίρβινγκ, με τον «White Chocolate» να επικρατεί τελικά με 1047 ψήφους έναντι 1035 του «Uncle Drew».

Την πεντάδα κλείνουν οι Στεφ Κάρι και Αϊζάια Τόμας.

Απολαύστε τα... μαγικά του νικητή και δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Άλεν Άιβερσον

Σίξερς 1996-2006 , Νάγκετς 2006-08 , Πίστονς 2008-09, Γκρίζλις 2009, Σίξερς 2009-10

Ο φοβερός και τρομερός Άλεν Άιβερσον. Xωρίς τον «Answer», πιθανότατα οι Σίξερς στα τέλη των 90s θα θύμιζαν τους τραγικούς της τριετίας 2014-16 (πάλι καλά που τους βγαίνει το tanking). Η απόλυτη μπασκετική... φαντασίωση. Παίκτης που έκανε τη μπάλα... κομπολόι, «μάγος» που δεν σταματούσε ποτέ να κινείται στο παρκέ και να κάνει τους αντιπάλους του να φαίνονται χαζοί! Το ρεπερτόριο του τεράστιο, όπως και οι... σακούλες που μοίραζε. Πήγε να οδηγήσει μόνος του τους Σίξερς στο πρωτάθλημα του 2001, μετά τα... όργια του στο Game 1 των τελικών, αλλά στη συνέχεια οι Λέικερς γύρισαν τη σειρά. Δεν γίνεται να γράψεις τη λέξη ντρίμπλα και να μην βάλεις δίπλα το όνομα Άιβερσον. Κάτι τέτοιο θεωρείται τεράστια ...ιεροσυλία. Τα... μαγικά που έκανε στο παρκέ θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των «τρελών» με το ΝΒΑ. Μεγάλε «Answer»!

 

NBA Τελευταία Νέα