Ψηφίσατε: Ο Κόμπι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν! (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Ο Κόμπι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν! (poll)

bet365

To gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να πάρουν θέση στο δίλημμα Κόμπι Μπράιαντ ή ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο «Black Mamba» αναδείχθηκε νικητής της... τιτανομαχίας με ποσοστό 54%!

Νέα παιχνίδια σε περιμένουν στο καζίνο της Sportingbet. 21+

Πολλοί ειδήμονες του ΝΒΑ τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να συγκρίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον Μάικλ Τζόρνταν για τον.... θρόνο του κορυφαίου παίκτη όλων των εποχών.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήρθε να βάλει και ένα τρίτο πρόσωπο στην εξίσωση, αφού τόνισε πως για να συγκριθείς με τον Τζόρνταν θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις τον Κόμπι Μπράιαντ.

Αυτή η δήλωση του «KD» έδωσε την ιδέα στο gazzetta.gr να δημιουργήσει ένα poll, στο οποίο οι αναγνώστες θα ψηφίσουν για το ποιον θεωρούν καλύτερο ανάμεσα σε Κόμπι και ΛεΜπρόν, αφού πλέον και ο «Βασιλιάς» θα βρίσκεται στους Λέικερς, εκεί όπου μεγαλούργησε ο «Black Mamba».

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αφού ψήφισαν 7.711 άτομα. Το κοινό ανέδειξε μεγάλο νικητή της κόντρας τον Κόμπι με 54% (4178 ψήφοι), ενώ ο ΛεΜπρόν συγκέντρωσε 3533 ψήφους.

Μπορεί ο Μπράιαντ να έχει αποσυρθεί από δράση, αλλά οι αναγνώστες δεν ξεχνούν τα... μαγικά του στο παρκέ όταν αγωνιζόταν. Δεν είναι λίγο να αφήνεις δεύτερο τον ΛεΜπρόν!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

 

NBA Τελευταία Νέα