Ψηφίσατε: Ο ΛεΜπρόν παίρνει γρηγορότερα πρωτάθλημα στους Ρόκετς! (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Ο ΛεΜπρόν παίρνει γρηγορότερα πρωτάθλημα στους Ρόκετς! (poll)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την ομάδα στην οποία ο «Βασιλιάς» θα πανηγύριζε γρηγορότερα το 4ο του πρωτάθλημα μετά την φετινή free agency και ο κόσμος επέλεξε τους Ρόκετς με ποσοστό 42%.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει αυτό το καλοκαίρι, αφού θα είναι free agent.

Οι ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά στον «Βασιλιά» σύμφωνα με τα όσα γράφονται στις ΗΠΑ είναι οι Λέικερς, οι Ρόκετς και οι Σίξερς.

Υπάρχουν όμως και τα αουτσάιντερ, Σπερς, Σέλτικς, ενώ μέχρι και οι Ουόριορς έπεσαν στο... τραπέζι, σε ένα σενάριο πάντως που μοιάζει επιστημονικής φαντασίας.

Τις πιθανότητες τους έχουν τόσο η τωρινή του ομάδα, οι Καβς, αλλά και το Μαϊάμι με το οποίο πανηγύρισε δύο σερί πρωταθλήματα.

Το gazzetta.gr έδωσε στους αναγνώστες του 7 επιλογές (αποκλείστηκαν οι Ουόριορς για ευνόητους λόγους) και τους ζήτησε να μαντέψουν την ομάδα στην οποία θα του έφερνε γρηγορότερα τον 4ο του τίτλο.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αφού μαζεύτηκαν 7.029 ψήφοι. Άνετα στην πρώτη θέση οι Ρόκετς με 2.950 ψήφους (42%), ενώ πίσω τους οι Σέλτικς του Ίρβινγκ με 1.572 ψήφους.

Την τριάδα κλείνουν οι Σπερς με ποσοστό 13% και 919 ψήφους.

Παίκτες με τον σημαντικότερο ρόλο την επόμενη σεζόν (αν παραμείνουν οι free agents)

Σίξερς: Σίμονς, Ρέντικ (unrestricted free agent), Εμπίντ, Σάριτς

Ρόκετς: Xάρντεν, Πολ (unrestricted free agent), Γκόρντον, Καπέλα (Restricted free agent)

Σέλτικς: Ίρβινγκ, Mπράουν, Τέιτουμ, Χέιγουορντ, Χόρφορντ

Kαβαλίερς: Λοβ

Χιτ: Nτράγκιτς, Ουέιντ (unrestricted free agent), Oυάιτσαϊντ

Λέικερς: Μπολ, Tόμας(unrestricted free agent), Κούζμα, Ίνγκραμ

Σπερς: Λέοναρντ, Τζινόμπιλι, Ντάνι Γκριν (player option), Όλντριτζ

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

 

NBA Τελευταία Νέα