Μήτογλου: «Πρόκληση να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα!»

Μήτογλου: «Πρόκληση να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα!»

Μήτογλου: «Πρόκληση να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα!»

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου μιλάει στο gazzetta.gr για την εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, την δική του απόδοση όπως επίσης και τη συνέχεια του πρωταθλήματος και των playoffs.

Από τη μέρα που ο Τσάβι Πασκουάλ ανακοίνωσε ότι ο Κένι Γκέιμπριελ «κόπηκε» από το ρόστερ της Basket League προκειμένου να μπει ο Ματ Λοτζέσκι στη θέση του, αυτομάτως τα φώτα έπεσαν πάνω στον... Ντίνο Μήτογλου.

Τελικός Eurovision με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ήταν δεδομένο ότι μετά από αυτήν την αλλαγή, ο 22χρονος φόργουορντ θα έπαιρνε πολλές περισσότερες ευκαιρίες και ότι ο χρόνος συμμετοχής θα αυξάνονταν σημαντικά. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από το πρώτο, κιόλας, παιχνίδι του εγχώριου πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ αφού έμεινε στο παρκέ για 20:30 λεπτά.

Αποτέλεσμα; Όχι μόνο να αγωνιστεί αρκετά, αλλά να κάνει με το παραπάνω αισθητή την παρουσία του έχοντας 12 πόντους με 4/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Μήτογλου μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη των «πρασίνων», την δική του απόδοση, αλλά και για τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς καμία ήττα!

«Σίγουρα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όλη η ομάδα και το stuff με εμπιστεύεται πολύ και εγώ με το που μπαίνω πρέπει να αξιοποιώ την ευκαιρία που μου δίνεται» ήταν τα λόγια του ταλαντούχου φόργουορντ, ο οποίος συνέχισε: «Πρώτα προσπαθώ να βοηθήσω στο αμυντικό κομμάτι, στην ενέργεια και στα ριμπάουντ. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Εγώ από τη πλευρά μου κάνω ότι καλύτερο και περισσότερο μπορώ».

Όσο για την... ειδική του αποστολή; «Ο κοουτς είπε να είμαι προσεκτικός με τον Σακοτα, να βρίσκομαι πολύ κοντά του γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και να μην τον αφήνω να σουτάρει». Για το +30 απέναντι στην ΑΕΚ απλά είπε ότι «το κρατάμε και συνεχίζουμε πιο δυνατά» και εξήγησε ότι «η ΑΕΚ μάλλον επηρεάστηκε απο τον ευρωπαϊκό τίτλο που κατέκτησε και φυσικά πολλά συγχαρητήρια που τα κατάφερε. Εμείς είχαμε να δώσουμε καιρό ένα δυνατό ματς. Δώσαμε το 100%, πολύ συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτή τη διαφορά».

Όσο για τη συνέχεια και τον μεγάλο στόχο; «Μάθαμε από τα παιχνίδια με τη Ρεάλ. Στη συνέχεια μαζευτήκαμε ως ομαδα, μιλήσαμε και έχουμε ως στόχο το αήττητο μέχρι το τέλος. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι! Οπως είπα μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς, θέλαμε να παίξουμε πολύ δυνατά και πολύ σκληρά από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα ματς με τη Ρεάλ μας είχαν γίνει μάθημα και πλέον θα συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Πάντως είναι νωρίς να μιλάμε για τους τελικούς».

Και κλείνοντας αναφέρθηκε στην τελευταία αγωνιστική και στην αναμέτρηση με το Λαύριο: «Πρόκειται για μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι παιχνίδι που μοιάζει με playoffs, όπου έχουμε τη πρόκληση του αήττητου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα