Ο Μέσι βλέπει Άγγλους και αφηνιάζει! (vids)

Δημήτρης Βέργος
Ο Μέσι βλέπει Άγγλους και αφηνιάζει! (vids)

bet365

Η παράδοση του Λιονέλ Μέσι απέναντι σε αγγλικούς συλλόγους συνεχίστηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Oπως παρουσιάζει το gazzetta.gr έσπασε την κατάρα κόντρα στην Τσέλσι και σκόραρε για 18η φορά με αντίπαλο ομάδα από το Νησί.

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Η Τσέλσι αποτελούσε τον κακό δαίμονα του Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να μην σκοράρει ποτέ απέναντι στους «Μπλε». Η κατάρα έσπασε τελικά χθες βράδυ στο Στάμφορντ Μπριτζ, στην ένατη φορά που βρήκε απέναντί του την Τσέλσι, με τον Μέσι να ισοφαρίζει σε 1-1 και να σώζει την Μπαρτσελόνα ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νου.

Το γκολ του Μέσι απέναντι στην Τσέλσι παράλληλα συνέχισε την παράδοση του Αργεντινού άσου να βρίσκει δίχτυα όταν αντιμετωπίζει αγγλικούς συλλόγους στο Champions League, πανηγυρίζοντας το 18ο τέρμα του κόντρα σε ομάδες της Premier League!

«Πληγώνει» τη Γιουνάιτεντ στους τελικούς!

Από το γκολ που είχε σημειώσει στον τελικό της Ρώμης το 2009 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μέσι όποτε βρίσκει απέναντί του Άγγλους αφηνιάζει!

Στη Γιουνάιτεντ, άλλωστε, ο Αργεντινός κάνει… ζημιά πάντα σε τελικούς καθώς της… κράταγε και δεύτερο γκολ,δύο χρόνια αργότερα, στον τελικό του Λονδίνου το 2011.

Εννιά γκολ εις βάρος της Άρσεναλ με καρέ στο Καμπ Νου!

Η Άρσεναλ είναι φυσικά η καλύτερη… πελάτισσά του καθώς κόντρα στους «Κανονιέρηδες» μετράει συνολικά εννιά τέρματα, και μάλιστα τα τέσσερα από αυτά στον προημιτελικό του 2010!

Η Άρσεναλ παθαίνει μπλακ-άουτ όταν βρίσκει απέναντί της τον... κοντό, ο οποίος την απέκλεισε με δύο δικά του τέρματα την αμέσως επόμενη σεζόν (2010-2011) ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Για τη φάση των 16 ο Μέσι κρατούσε άλλα τρία γκολ στην Άρσεναλ τη σεζόν 2015-2016, αποκλείοντας την για τρίτη φορά.

«Εξάρες» στη Σίτι με ένα χατ-τρικ!

Η επόμενη… αγαπημένη του είναι η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην οποία ο Μέσι έχει σημειώσει έξι τέρματα, εκ των οποίων τα τέσσερα, με ένα χατ-τρικ, στη φάση των ομίλων την περσινή σεζόν!

Οι «Πολίτες» είχαν βρεθεί αρχικά στον δρόμο του Αργεντινού το 2014, όταν και με δύο γκολ ο Μέσι τους είχε αφήσει εκτός από τη φάση των 16 του Champions League.

«Έσπασε» την κατάρα κόντρα στην Τσέλσι!

Το 18ο τέρμα του το κράταγε για την Τσέλσι, της οποίας την εστία δεν είχε παραβιάσει ποτέ, παρότι την είχε βρει ήδη οκτώ φορές στον δρόμο του στο παρελθόν.

Η πάσα του Ινιέστα και το τελείωμα του Μέσι «πάγωσαν» το Στάμφορντ Μπριτζ που μέχρι εκείνη την ώρα έβλεπε τους «Μπλε» να κρατάνε στο μηδέν την Μπάρτσα, με τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε να παίρνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νου.

Μόνο η Λίβερπουλ του... έχει ξεφύγει!

Έτσι, από τις αγγλικές, μόνο η Λίβερπουλ δεν έχει δεχθεί γκολ από τον Αργεντινό άσο, τον οποίο μάλιστα έχει αποκλείσει και από τη φάση των 16 τη σεζόν 2006-2007 στη μία φορά που οι δρόμοι τους έχουν συναντηθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα