Μουλέν: Ενα γαλλικό κλειδί για τον ΠΑΟΚ (pics&vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Μουλέν: Ενα γαλλικό κλειδί για τον ΠΑΟΚ (pics&vids)

bet365

O ΠΑΟΚ αποκτά τον Τιμπό Μουλέν και προσθέτει ένα «γαλλικό κλειδί» στη μηχανή του. Η σχέση του με τον Μπέσνικ Χάσι και το δίδυμο με τον Οτζίτζα-Οφόε. Το Gazzetta.gr σκιαγραφεί το προφίλ του.

O ΠΑΟΚ φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Τιμπό Μουλέν, με την άφιξη του Γάλλου τελικά να προχωράει και να ολοκληρώνεται στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πριν «πέσουν» οι υπογραφές με τους «ασπρόμαυρους» το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον «εκλεκτό» του… Χάσι, φίλο του Οτζίτζα-Οφόε και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Το καλοκαίρι του 2016 ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, έψαχνε για ένα δημιουργικό παίκτη στη μεσαία γραμμή και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γάλλου μέσου. Αναζητούσε έναν αμυντικό μέσο που θα μπορούσε να κόψει, να πασάρει, να σκοράρει, με άλλα λόγια να τα κάνει όλα στο χώρο του κέντρου. «Στη Λέγκια χρειάζομαι έναν “στρατηγό” που θα μπορούσε να εμπλουτίσει το παιχνίδι μας», είχε πει τότε και στις 23 Ιουνίου του 2016 κατάφερε και απέσπασε την υπογραφή του Μουλέν στο τετραετές συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι πρωταθλητές Πολωνίας.

Η μεταγραφή του προκάλεσε έκπληξη στο Βέλγιο, καθώς το ίδιο διάστημα τον «πολιορκούσαν» τόσο η Κλαμπ Μπριζ, όσο και η Αντερλεχτ, η Μπέβερεν στην οποία ανήκε δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι και έτσι ο 26χρονος -τότε- ποδοσφαιριστής είπε να δοκιμάσει την τύχη του στην Πολωνία, κυρίως γιατί πείσθηκε από τα λόγια του Χάσι.

Ο Μουλέν κάλυπτε όλες τις προσδοκίες του Κοσοβάρου προπονητή. Ηθελε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει και η επιλογή του Γάλλου μέσου τον κάλυπτε. Εβλεπε μπροστά του ένα πολύ καλά προπονημένο ποδοσφαιριστή, με άριστη τεχνική, με την αίσθηση και την ικανότητα να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Στη Βαρσοβία ο Μουλέν συνάντησε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τον Οτζίτζα-Οφόε με τον οποίο έκαναν σπουδαία πράγματα και τελείωσε την πρώτη του σεζόν στη Λέγκια με 45 αγώνες, 3 γκολ, 7 ασίστ, παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πρωταθλητής Πολωνίας!

Η αποχώρηση του Οφόε, με τον οποίο θα βρεθούν αντίπαλοι, αν όλα κυλήσουν ομαλά στο ντέρμπι της 25ης Φεβρουαρίου στην Τούμπα, η απόδοση του δεν ήταν στα ίδια επίπεδα, άρχισε το πήγαινε-έλα μεταξύ γηπέδου και πάγκου, αλλά τελικά βρήκε το δρόμο και έγινε βασικός και στην τρέχουσα περίοδο μέτρησε σε 26 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ.

Τον Δεκέμβριο οι Μόντρεαλ Ιμπακτ, ομάδα του MLS, έδειξε ενδιαφέρον, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε, με τη Λέγκια να απορρίπτει νέα πρόταση της Κλαμπ Μπρίζ, ύψους 800.000 ευρώ, για να τον παραχωρήσει την ίδια ώρα που η χρηματιστηριακή αξία του έφτανε στο "Transfermarkt" τα 1,65 εκατ. ευρώ.

Ο Τιμπό Μουλέν είναι ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς ποδοσφαιριστών, οι οποίοι λατρεύουν τα τατουάζ, με μια τεράστια κουκουβάγια να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα