Το 40% των γκολ του Ιγκλέσιας με τους «μεγάλους»!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το 40% των γκολ του Ιγκλέσιας με τους «μεγάλους»!

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας σκόραρε ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό και το gazzetta.gr στέκεται στο τεράστιο ποσοστό του Αργεντινού!

Τα φρουτάκια της Novomatic έφτασαν στην Sportingbet.gr, με μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν 28/4 του 2012. Ο Ατρόμητος πηγαίνει στην παράταση τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Ματίας Ιγκλέσιας να είναι αυτός που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Αργεντινού απέναντι στον Ολυμπιακό και στους «Big 4» και το gazzetta.gr θυμάται τα 9 από τα 23 γκολ (ποσοστό 40%) που έχει σημειώσει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το τέρμα του «Μάτι» για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ήταν το 7ο που έχει σημειώσει απέναντι σε «μεγάλους» με τον Ολυμπιακό να έχει δει την εστία του να παραβιάζεται από τον Αργεντινό τρεις φορές. Οι δύο έχουν συμβεί με τη φανέλα του Αστέρα κι η μία ως παίκτης του Ατρόμητου.

Ο Ιγκλέσιας είχε σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό και στο Κύπελλο πρόπερσι, στο 1-1 του «Κολοκοτρώνης».

Τη σεζόν 2014-2015, ο ΠΑΟΚ είχε χάσει στην Τρίπολη, με τον Αργεντινό να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στο 61' αντί του Μπαντιμπανγκά και να σκοράρει στο 77'.

Σεζόν 2013-2014: Ο Ατρόμητος νικάει 2-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και τα δύο γκολ από τον Ιγκλέσιας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν «θύμα» του και τη σεζόν 2012-2013. Η ομάδα του Περιστερίου παίρνει ισοπαλία (1-1) στο «Νικολαΐδης» κι ο Ιγκλέσιας είναι αυτός που έχει σκοράρει για την ομάδα του. Στα πλέι οφ εκείνης της σεζόν είχε σκοράρει και στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-1.

Την ίδια σεζόν, ο Ατρόμητος αναδεικνύεται ισόπαλος και με την ΑΕΚ (1-1). Μαντέψτε... πάλι ο Ιγκλέσιας σκόρερ.

Ακόμα και τη σεζόν 2011-2012 που είχε μόλις ένα γκολ, αυτό φρόντισε να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σκόραρε στον τελικό Κυπέλλου, στέλνοντας το ματς στην παράταση - εκεί η ομάδα του ηττήθηκε με το τέρμα του Φουστέρ.

Φέτος, ο 32χρονος μέσος έχει συμμετοχή σε 5 γκολ της ομάδας του, διανύοντας την πιο ώριμη και μεστή φάση της καριέρας του.

Εχει σκοράρει με Λεβαδειακό και Ολυμπιακό, ενώ από εκείνον πήρε την μπάλα ο Μουνάφο για να πετύχει το νικητήριο γκολ με τον Παναθηναϊκό. Ασιστ, είχε επίσης στην Ριζούπολη αλλά και με την ομάδα της Βοιωτίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα