Aραούχο και Λιβάγια οδηγούν την ΑΕΚ στην κορυφή!

Aραούχο και Λιβάγια οδηγούν την ΑΕΚ στην κορυφή!

Θοδωρής Βασίλης
Aραούχο και Λιβάγια οδηγούν την ΑΕΚ στην κορυφή!

bet365

Μάρκο Λιβάια και Σέρχιο Αραούχο είναι το καλύτερο επιθετικό δίδυμο του πρωταθλήματος και το gazzetta.gr καταγράφει τα κατορθώματά τους και την επιρροή τους στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός Πειραιώς – Λαμία αν σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Λιβάια και Αραούχο καθάρισαν τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έδειξαν για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο του πρωταθλήματος. Το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μια μοναδική παράσταση από τους Λιβάια και Ααραούχο. Οι δύο φορ της Ένωσης, ήταν αυτοί που πήραν από το χέρι την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και την οδήγησαν στη νίκη. Ο Κροάτης φορ είχε γκολ και ασίστ, ενώ ο Αργεντινός μέτρησε δύο γκολ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δείχνουν να βρίσκονται με κλειστά μάτια και φαίνεται πως τα καλύτερα έρχονται. Οι δυο τους μετρούν 11 από τα 17 γκολ της ΑΕΚ στα τελευταία εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Λιβάια και Αραούχο μπορεί να ήταν μαζί μόλις έξι μήνες στην Λας Πάλμας (ο Λιβάια μετακόμισε στην ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2016 και ήταν συμπαίκτης με τον Απάτσι μεχρι το Γενάρη του 2017 όταν και ο Αργεντινός ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ), αλλά ο τρόπος που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο δείχνει δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται χρόνια μαζί και βρίσκονται με κλειστά μάτια.

Και το καλύτερο για την ΑΕΚ είναι ότι και οι δύο παίζουν πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό τους κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις τους με τον Λιβάια να στέκεται στα γκολ του στα γκολ του Αραούχο και τον Αργεντινό να αποθεώνει τους πασαδόρους τους. Αυτή την στιγμή ο Αραούχο μετράει επτά γκολ και δύο ασίστ, την ώρα που ο Λιβάια έχει ένα γκολ λιγότερο αλλά και μία ασίστ περισσότερη από τον παρτενέρ του. Το σερί τους ξεκίνησε στο ματς με τον Πανιώνιο στις 29 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη όπου ο Αραούχο σκοράρει στο 81' και δίνει τη νίκη στην Ένωση.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο Λιβάια ο οποίος αρχικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 5 Νοεμβρίου είναι αυτός που χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του, ενώ την επόμενη αγωνιστική παίρνει την μπουκιά από το στόμα του Παναθηναϊκού ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Επόμενη αγωνιστική και κόντρα στον Πλατανιά ο Λιβάια στήνει το δικό του πάρτι με δύο γκολ για να έρθει στην Λιβαδειά η πρώτη τους πραγματική παράσταση με τον «Τσίνο» να δίνει ασίστ στον Λιβάια για το 0-1 και να κλειδώνει με δικό του γκολ το τρίποντο.

Η συνέχεια δόθηκε κόντρα στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με τον Αραούχο να πετυχαίνει το τρίτο γκολ των «κιτρινόμαυρων». Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αραούχο σκοράρει στο άνετο πέρασμα στο Αγρίνιο με την χθεσινή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα να αποτελεί το επιστέγασμα της καταπληκτικής συνεργασίας των δύο αστεριών της ΑΕΚ.

Και με τους Λιβάια-Αραούχο να παίζουν πρώτα από όλα για την ομάδα έχουν πάρει από το χεράκι τους και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους κι ετοιμάζονται να οδηγήσουν την ΑΕΚ εκεί που ευελπιστούν όλοι οι «κιτρινόμαυροι» φίλοι, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα