Ντε Χέα: Γίνεται ο εφιάλτης τους... (vids)

Ντε Χέα: Γίνεται ο εφιάλτης τους... (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Χέα: Γίνεται ο εφιάλτης τους... (vids)

bet365

Ούτε με... αίτηση δεν σιγουρεύουν το γκολ οι αντίπαλοι επιθετικοί στην εστία του. Το gazzetta.gr παρουσιάζει ένα Top-10 αποκρούσεων του Νταβίντ Ντε Χέα που όπως και στο πρόσφατο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, έτσι και σε πολλά άλλα ματς έχει γίνει... ο εφιάλτης των στράικερ κι όχι μόνο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, όπως διαβάσατε και στο FourFourTwo του gazzetta.gr, είναι εκείνος που ανάγκασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να χάσει παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» στην πολυετή και απόλυτα επιτυχημένη θητεία του στον πάγκο του συλλόγου. Το ένα ματς ήταν για τον γάμο του γιου του και το άλλο για να... παρακολουθήσει από κοντά τον νυν κορυφαίο – για πολλούς – τερματοφύλακα στην Premier League τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μια... 10άδα λόγους που ο Ντε Χέα θεωρείται πλέον εκ των καλύτερων γκολκίπερ παγκοσμίως, παρουσιάζει το gazzetta.gr, με επεμβάσεις που σε κάνουν να μην πιστεύεις στα μάτια σου...

Φυσικά το ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Οι Αλέξις και Λακαζέτ ακόμα απορούν πως έχασαν την τεράστια διπλή ευκαιρία τους στο πρόσφατο ντέρμπι... Και επειδή θα ήταν κρίμα να αδικήσουμε όλες τις υπόλοιπες προσπάθειες του πορτιέρε της Γιουνάιτεντ, στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν όλες οι επεμβάσεις του από το ματς του «Έμιρεϊτς», το περασμένο Σάββατο!

Πίσω στο 2015, σε αριστερό μονοκόματο του Καθόρλα, ο μεγάλος Νταβίντ, ήταν και πάλι σε εγρήγορση για να πέσει αριστερά και να διώξει.

Σιγά που θα γλίτωνε και η Λίβερπουλ... Ο Φιλίπε Κουτίνιο, αν και «μανούλα» στα μακρινά σουτ, βρήκε κι εκείνος τον... δάσκαλό του σε ματς της περασμένης σεζόν.

Απίστευτη ήταν η αντίδρασή του σε εξ επαφής σουτ του Μάτιπ στο φετινό ντέρμπι του «Άνφιλντ», όταν άπλωσε το αριστερό πόδι κι έδιωξε!

Από τις καλύτερες επεμβάσεις του Ντε Χέα ήταν κι εκείνη σε προβολή του Χεσέ, στην επίσκεψη της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο στο Στόουκ.

Τρομερά ρεφλέξ έδειξε το... διαμάντι που έχει η Γιουνάιτεντ κάτω απ' τα δοκάρια της, σε ευκαιρία της Σαουθάμπτον σε γυριστή κεφαλιά...

Αζάρ και Γουίλιαν έχουν κι εκείνοι τις... εμπειρίες τους από τον πορτιέρε της Γιουνάιτεντ. Σταμάτησε τετ-α-τετ του Βέλγου και «μπούκωσε» ένα σουτ του Βραζιλιάνου ο Ισπανός σε ματς του παρελθόντος.

Όταν ήταν αντίπαλός του με τη μπλε φανέλα, ο Χουάν Μάτα είδε τον συμπατριώτη του να του λέει «όχι» με απίστευτο τρόπο σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μαγική απόκρουση με αντίθετο χέρι σε μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο την Έβερτον. Η αντίδραση των παικτών και του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιγραφή...

Και για φινάλε σε αυτή τη δεκάδα που... δυο μάτια δεν φτάνουν για να την απολαύσεις, ακόμα μια «απογείωση» σε σουτ του ΜαρκΆρθουρ, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα