Η... τρέλα του Μπολ μέσα απ' όλα όσα έχει πει! (pics & vids)

Η... τρέλα του Μπολ μέσα απ' όλα όσα έχει πει! (pics & vids)

Αντωνία Σπανού
Η... τρέλα του Μπολ μέσα απ' όλα όσα έχει πει! (pics & vids)

bet365

O ΛαΒάρ Μπολ έχει προλάβει να κάνει τον κακό χαμό στο ΝΒΑ, για όλους τους άσχετους με το μπάσκετ λόγους, και το gazzetta.gr παρουσιάζει αυτά που τον έχουν φέρει στην κορυφή της... κριτικής.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Η τρέλα που επικρατεί με τον ΛαΒάρ Μπολ μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο αν σας δώσουμε μερικά στοιχεία.

«Ο Μπολ είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει συζητηθεί πιο πολύ από όλη του την οικογένεια στο Twitter από την 1η Μαρτίου και μετά.

Ο Λόνζο Μπολ που επιλέχθηκε στο Νο.2 του ντραφτ και έγινε «talk of the town» ακολουθεί τον πατέρα του με τουλάχιστον 60.000 λιγότερα tweet.»

ΛαΒαρ Μπολ, αυτός ο...

Μπορεί ο καθένας να βάλει ότι λέξη θέλει μετά να ακολουθήσει ή να χαρακτηρίσει τον κύριο, που έχει την τύχη να έχει τρία παιδιά που έχουν έφεση στο μπάσκετ.

Πόσο μεγάλη έφεση έχουν κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς για να κριθούν οι 3 νεαροί που ετοιμάζονται να ζήσουν την διαδρομή τους.

Αυτή η... όμορφη ιστορία μας ξεκίνησε με τον Λόνζο, όταν ο νεαρός άρχισε να ξεχωρίζει στο UCLA και οι φήμες να τον φέρνουν στις υψηλότερες θέσεις του ντραφτ.

Κάπως έτσι άρχισαν όλα. Η πρώτη αποστολή του ΛαΒάρ Μπολ μόλις γεννιόταν και τα Μέσα έστρεφαν την προσοχή τους, σε έναν γραφικό πλην χαριτωμένο κύριο.

Οι δηλώσεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη και αυτό το πράγμα άρχισε να παίρνει μορφή «χιονοστιβάδας».

Δηλώσεις για τον Τζόρνταν, για το ΝΒΑ, για τους Λέικερς, για τον ΛεΜπρόν, για τον Μπάρκλεϊ, για την νέα εταιρεία που δημιούργησε και θέλει να χτυπήσει τους υπόλοιπους «κολοσσούς», για την καριέρα των παιδιών του, για την γυναίκα του... γενικά μια πανδαισία με κοινό χαρακτηριστικό την προκλητικότητα και την δημιουργία εντυπώσεων.

Ο Λόνζο, πλέον, μπαίνει για τα καλά στον δύσκολο κόσμο του ΝΒΑ και ο μπαμπάς του δεν θα είναι εκεί για να τον σώσει. Ο μεσαίος γιος του είναι ήδη στο κολέγιο, ενώ ο μικρός αποσύρθηκε από το λύκειο για να προετοιμαστεί... σπίτι του.

Άλλοι τον μισούν, άλλοι τον... αγαπούν πάντως άπαντες τον προσέχουν.

Το gazzetta.gr παρουσιάζει, μέσα από το ESPN, όλα εκείνα τα σχόλια που τον έφεραν στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Ποιο είναι αυτό; Aς το κρίνει ο καθένας μόνος του...

Κυρίες και κύριοι ο ΛαΒάρ Μπολ!

«Τους είπα από την 1η ημέρα που γεννήθηκαν, 'κάποιος πρέπει να είναι καλύτερος από τον Τζόρνταν, γιατί όχι εσείς»

O ΛαΜέλο σκόραρε 92 πόντους με 61 σουτ σε ένα σχολικό παιχνίδι.

«Ο ΛαΜέλο λατρεύει να σκοράρει. Αυτά τα πράγματα θα κάνει την επόμενη σεζόν σε καθημερινή βάση. Είναι εύκολο γι' αυτόν».

«Ο Λόνζο θα γίνει καλύτερος από τον Στεφ Κάρι στο ΝΒΑ»

«Βάλτε τον Κάρι στην ομάδα του UCLA αυτή την στιγμή και βάλτε το αγόρι μου στους Ουόριορς και δείτε τι θα γίνει... Ο Στεφ θα έχει πρόβλημα όταν θα προσπαθήσει να μαρκάρει το αγόρι μου. Να παίξει ένας με έναν»

O Λόνζο για τον πατέρα του: «Ζω μαζί του από την ημέρα που γεννήθηκα. Πάντα έτσι ήταν... Τον αφήνω να μιλάει και εγώ απλά παίζω».

«Αν ο Λόνζο δεν υπογράψει με την Adidas, την Nike ή την Under Armour, μαντέψτε θα υπογράψει με την BBB. Ο Λόνζο θα γίνει ο πρώτος που θα γίνει ντραφτ με την δικιά του εταιρεία».

Ο... ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΛΕΪ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ήταν από εκείνους που αντέδρασαν δημόσια με τα εξής λόγια.

«Δεν μπορείς να πεις ότι ένας τύπος θα γίνει καλύτερος από τον Κάρι, ειδικά ένας τύπος που έχει παίξει 30 κολεγιακά παιχνίδια. Ξέρω ότι μπορεί να αισθάνεσαι υπερήφανος για τον γιο σου, αλλά μετά από κάποιο σημείο καταντά ηλιθιότητα».

Και η απάντηση δεν άργησε να δοθεί: «Αν ο Τσαρλς σκεφτόταν σαν και εμένα, ίσως να είχε κερδίσει και κανά πρωτάθλημα. Είπε ότι μερικές φοράς όταν μιλάς λες ηλιθιότητες. Μάντεψε. Και εσύ μιλάς».

O ΛαΒάρ προκαλεί και τον Τζόρνταν: «Στα νιάτα μου, θα 'σκότωνα' τον Τζόρνταν σε μονό... Καλό θα ήταν να μην έχανε σουτ, γιατί δεν θα μπορούσε να με περάσει. Δεν είναι αρκετά γρήγορος»

«Ένα δισεκατομμύριο δολάρια, τόσα πρέπει να είναι. Αυτό είναι το νούμερο μας, ένα δις, αυτά πρέπει να βγουν. Και δεν τα θέλω όλα μπροστά. Εκατό εκατομμύρια κάθε χρόνο για 10 χρόνια». Αυτά ήθελε η οικογένεια για να υπογράψει με κάποια εταιρεία.

ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΠΑΡΚΛΕΪ... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

«Είμαι πολύ γέρος και χοντρός για να παίξω μπάσκετ, αλλά προκαλώ τον κύριο Μπολ σε ένα μονό. Κανείς παίκτης που είχε μέσο όρο 2 πόντους μπορεί να με κερδίσει», είχε τονίσει ο Μπάρκλεϊ.

«Ξέρω ότι ο Μπάρκλεϊ δεν θέλει να παίξουμε μονό, γιατί είναι 'μεγάλος'. Καλύτερα να μείνει στα παρασκήνια του TNT και να τρώει τα ντόνατς τους»

Ενώ ένα σχόλιο που είχε κάνει για τα παιδιά του ΛεΜπρόν και κατά πόσο θα έχουν βάρος το όνομα του πατέρα τους, ο άσος των Καβς απάντησε: «Τα παιδιά μου μακρυά από το στόμα σου. Κράτα την οικογένεια μου μακρυά από το στόμα σου. Αυτό είναι από πατέρα σε πατέρα. Είναι πρόβλημα».

Εν τω μεταξύ στην ήττα του UCLA στον τελικό του NCAA, όπου έπαιξε και έχασε ο γιος του, τόνισε: «Ρεαλιστικά δεν μπορείς να κερδίσεις πρωτάθλημα με 3 λευκούς παίκτες, γιατί δεν είναι γνώριμοι».

Και είχε και συνέχεια: «Τους αγαπώ... δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν οι λευκοί και ότι χάσαμε από εκείνους. Όχι, έτσι το έφτιαξαν κάποιοι».

«Είπαμε απ' την αρχή, δεν ψάχνουμε για συμφωνία. Ψάχνουμε για συνεργασία, έναν αληθινό συνεργάτη. Αλλά δεν είναι έτοιμη γι' αυτό, γιατί δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό το μοντέλο».

To παπούτσι με την υπογραφή του Λόνζο, βγήκε στην αγορά και κοστίζει 495 δολάρια.

Η απάντηση του Σακίλ ήταν μοναδική: «Οι πραγματικοί... παιχταράδες (big ballers) δεν χρεώνουν παιδιά για παπούτσια».

Και τελικά ο Λόνζο επιλέχθηκε από τους Λέικερς!

Kαι άρχισαν τα ωραία: «Ο Λόνζο θα οδηγήσει τους Λέικερς στα playoffs την πρώτη του χρονιά. Ελάτε να με βρείτε όταν το κάνει».

Ακολούθησε η εμφάνιση του σε αγώνα WWE!

Kαι συνεχίζουμε τις δηλώσεις: «Ρούκι της χρονιάς; Τελειωμένη υπόθεση»

Eνώ τον Ιούλιο έδωσε το... παράδειγμα και ως προπονητής, όταν έφυγε από το γήπεδο γιατί δεν του άρεσε η απόφαση του διαιτητή.

Μετά από αυτό τα έβαλε και με γυναίκα διαιτητή για την οποία είπε: «Δεν είναι σε φόρμα, δεν σφυρίζει καλά. Πρέπει να μείνει σε αυτά που ξέρει, γιατί δεν είναι έτοιμη γι' αυτό».

Επιστροφή στο θέμα Τζόρνταν το καλοκαίρι, όταν ο MJ απάντησε στις προκλήσεις: «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να με κερδίσει ακόμα και αν ήμουν με ένα χέρι».

Η 'απήχηση' της οικογένειας Μπολ με τα θετικά και τα αρνητικά της πάντως είναι τεράστια: «Μπορεί να βλέπει τα πράγματα λάθος και μπορεί να έχει μεγάλο στόμα. Αλλά αγόρασα 3 ζευγάρια από τα παπούτσια του. Γιατί; Αυτός ο άνθρωπος έχει δικιά του οπτική», σχολίασε ο Jay Z

Ο Λόνζο πάντως πάντα δικαιολογεί τον πατέρα του: «Ό,τι κάνει ο μπαμπάς μου είναι σχεδιασμένο, οπότε ακόμα και αν πιστεύουν ότι είναι τρελός, ξέρει τι κάνει».

O νεαρός Μπολ κινδύνευε, αφού έχει δικά του παπούτσια, να μείνει εκτός κολεγίου. Ο ΛαΒάρ τον πήρε από το λύκειο και δήλωσε: «Το NCAA δεν θα μου πει καμία μαλ@@@α. Θα μείνει εκτός για έναν χρόνο ή και για δύο».

«Δεν θέλω να μπλέκονται προπονητές ή διευθυντές εδώ. Δεν θέλω περισπασμούς για τον Μέλο. Οπότε θα τον διδάξω σπίτι και θα τον κάνω τον καλύτερο παίκτη μπάσκετ που έγινε ποτέ»

Ενώ μετά το ντεμπούτο του Λόνζο σχολίασε: «Καλώς ήρθατε στην εποχή των... Μπολ. Αυτό είναι αυτό που κάνει η Big Baller Brand. Μεγαλώνει».

 

NBA Τελευταία Νέα