Ο Αντονί Μουνιέ ό,τι υπόσχεται, το κάνει! (vids)

Ο Αντονί Μουνιέ ό,τι υπόσχεται, το κάνει! (vids)

Gazzetta team
Ο Αντονί Μουνιέ ό,τι υπόσχεται, το κάνει! (vids)

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει την ιστορία του 29χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού που ήρθε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, η οποία αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο, προκειμένου να καθιερωθεί σε τοπ επίπεδο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Γαλλία – Ολλαδνία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Για την καριέρα του Αντονί Μουνιέ, έχουν ειπωθεί τα πάντα τις τελευταίες ημέρες από τη στιγμή που το Gazzetta.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Το... ζουμί όμως στην υπόθεση του 29χρονου Γάλλου κρύβεται όπως πολύ πριν γίνει γνωστός, χάρη στις εμφανίσεις του με την Λιόν, την Νις και την Μονπελιέ.

Στην ευαίσθητη ηλικία των 6 ετών λοιπόν, στιγματίστηκε από την απώλεια του πατέρα του, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένος. Εκείνη την ημέρα λοιπόν έδωσε δύο υποσχέσεις... Μία στον εαυτό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μία στην μητέρα του οτι θα ακολουθήσει το «Bac S», το οποίο είναι ένα πρόγραμμα που αφορά μαθητές που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, την ιατρική, την αγρονομία και την οικολογία.

Αμφότερες τις εκπλήρωσε, αλλά τον κέρδισε αυτή που ήταν σχετική με το ποδόσφαιρο. Μπορεί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το αφιέρωμα της «Le Proges» του 2011 «να μην έχει την λάμψη του Μπενζεμά ή του Μπεν Αρφά», αλλά όπως δήλωνε ο τότε μάνατζέρ του Φρεντερίκ Γκέρα: «είναι έξυπνο παιδί και ξέρει τι να κάνει, προκειμένου να πετύχει αυτά που θέλει». Άλλωστε είχε και τα κατάλληλα ινδάλματα. Θαύμαζε τον Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ το παιχνίδι όταν παίζει δεξιά και όχι αριστερά, του μοιάζει με αυτό του Αριέν Ρόμπεν, καθώς κόβει προς τα μέσα, όπως κάνει ο Ολλανδός.

Αυτός είναι ο τρόπος που παίζει και τον βοήθησε να μετακομίσει στην Νις έναντι 2,5 εκατομμυρίων κάνοντας τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του, οι οποίες ανάγκασαν την Μονπελιέ να δώσει 3,5 εκατομμύρια και να τον κάνει δικό της.

Εκεί σε 111 συμμετοχές είχε 14 γκολ, εκ των οποίων ένα ήταν αυτό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν...


...αλλά και αυτό κόντρα στην Μαρσέιγ.

Το 2015 μετακόμισε στην Μπολόνια, χρίστηκε αμέσως βασικός, μετρώντας 30 συμμετοχές, όμως η επόμενη σεζόν τον βρίσκει στον πάγκο και μετά δανεικό αρχικά στην Σεντ Ετιέν και στη συνέχεια στην Αταλάντα.

Αν και ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα να παίξει σε οποιαδήποτε θέση θελήσει, ο προπονητής, τελικά τέθηκε εκτός ομάδας από τον Ντοναντόνι, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να τον ντύσει στα... πράσινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα