Aϊζάια Τόμας: Αυτός ο μικροσκοπικός... γίγαντας! (pics & vids)

Aϊζάια Τόμας: Αυτός ο μικροσκοπικός... γίγαντας! (pics & vids)

Aϊζάια Τόμας: Αυτός ο μικροσκοπικός... γίγαντας! (pics & vids)

bet365

Το gazzetta.gr κάνει focus στις πιο ξεχωριστές στιγμές από το πιο δύσκολο βράδυ της καριέρας του Αϊζάια Τόμας. Από το βράδυ που ο μικροσκοπικός αυτός παίκτης έδειξε το πόσο τεράστια ψυχή διαθέτει.

Αναμφισβήτητα είναι το πρόσωπο της βραδιάς και όχι μόνο. Ο Αϊζάια Τόμας, παρόλο που έχασε την αδερφή του, έπαιξε κόντρα στους Μπουλς και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Ας θυμηθούμε αυτές τις τόσο ξεχωριστές στιγμές του σούπερ σταρ της Βοστώνης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μίντλεσμπρο - Αρσεναλ (21+).

Πριν το τζάμπολ, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ξεσπά σε δάκρυα κι ο Μπράντλεϊ είναι εκεί για να του σταθεί παρηγορώντας τον στον πάγκο. Μπαίνοντας στο γήπεδο για την παρουσίαση των ομάδων άπαντες τον αποθεώνουν.

Με την έναρξη σημειώνει τους πρώτους του πόντους στην αναμέτρηση από τη γραμμή των βολών κι όλο το γήπεδο φωνάζει «MVP, MVP» θέλοντας να τον ανεβάσει ψυχολογικά. Εκείνος τους «ευχαριστεί», μιας και λίγο αργότερα δίνει μια σούπερ πάσα κάτω από τα πόδια, ενώ στην εξέλιξη της φάσης σημειώνει τρίποντο από τα 10 μέτρα.

Τελειώνει με 33 πόντους το ματς και είναι ο πρώτος σκόρερ του ματς, σε ένα βράδυ που οι Μπουλς έσπασαν την έδρα των Σέλτικς με νίκη 106-102.

Ο Τόμας, όμως, δεν «έσπασε». Ήταν γίγαντας στο δυσκολότερο βράδυ της καριέρας του. Ό,τι κι αν πει κάποιος είναι απλά πολύ λίγο.

 

NBA Τελευταία Νέα