Αυτός είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (vids)

Αυτός είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Αυτός είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητά λύση στη θέση του σέντερ φορ και κοιτάζει την περίπτωση του Σέρβου, με ελβετικό διαβατήριο, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που θέλει να φύγει από τη Λέγκια Βαρσοβίας. To gazzetta.gr τον παρουσιάζει...

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς προέκυψε, μετά το ναυάγιο τόσο στην υπόθεση Ανσαριφάρντ, όσο και σ’ αυτή του Σωτηρίου, ως η επόμενη λύση για τον ΠΑΟΚ. Ένας ποδοσφαιριστής με ύψος 1.91μ., που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Ελβετία και μέχρι τα 27 του χρόνια έχει προλάβει να αγωνιστεί σε δέκα διαφορετικές ομάδες!

Η καριέρα του ξεκίνησε από τα μικρά τμήματα της Σεν Γκάλεν, ακολούθησε η Πάρμα (2008), τρεις μικρές αγγλικές ομάδες (Ντέρμπι, Γέοβιλ, Νορθάμπτον), επέστρεψε στην Ελβετία, όπου αγωνίστηκε σε Σιόν και Λοζάνη, πριν βρεθεί στη Νορβηγία (Τρόμσο), στη Σουηδία (Τζουργκάρντεν) και πριν πάρει μεταγραφή στη Λέγκια Βαρσοβίας αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-15 στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με τη φανέλα της Μπολούσπορ.

Σ’ όλο αυτό το διάστημα έπαιξε στις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας και της Ελβετίας πριν αποφασίσει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Ελβετίας, όπου μετράει 4 συμμετοχές.

Στην Πολωνία κέρδισε το νταμπλ με τη Λέγκια, την πρώτη του χρονιά (2015-16), όπου σε 47 αγώνες είχε 16 γκολ, ενώ φέτος στα συνολικά 25 παιχνίδια έχει σημειώσει 8 γκολ, με 2 εξ αυτών στο περίφημο Ντόρτμουντ-Λέγκια 8-4 στις 22 Νοεμβρίου.

Ο Πρίγιοβιτς στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη εξέφρασε δημόσια την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Λέγκια στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αρχικά μιλούσε με ομάδα από την Κίνα, η οποία πρόσφερε το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε από τη διοίκηση της πολωνικής ομάδας.

Το συμβόλαιό του με τη Λέγκια λήγει τον Ιούνιο του 2019, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει… φευγάτος από τη Βαρσοβία κάτι που η διοίκηση το έχει αποδεχθεί γι’ αυτό και συζητάει για την παραχώρησή του. «Μιλάμε για τον Άλεξ όχι μόνο με τους Κινέζους, αλλά και με συλλόγους από την Ανατολική και Νότια Ευρώπη. Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Λέγκια, Μπόγκοσλαβ Λεσνοντόρσκι στην εφημερίδα «Super Express».

«Αποχωρώ. Και το λέω για πρώτη φορά. Η αποστολή μου στη Λέγκια έχει ολοκληρωθεί. Ο σύλλογος με βοήθησε, βοήθησα και εγώ την ομάδα. Τώρα ήρθε η ώρα να φύγω», δήλωσε ο Πρίγιοβιτς υποχρεώνοντας τον Γιάσεκ Μαγκιέρα, προπονητή της πολωνικής ομάδας, να μην τον υπολογίζει για την προετοιμασία της Λέγκια στην Ισπανία.

Όπως δήλωσε στον πολωνικό Τύπο ο Μαγκιέρα «ο Αλεκσάνταρ είναι ακόμη παίκτης μας, αλλά δεν μπορεί να προπονηθεί, καθώς είναι στο στάδιο της αποκατάστασης μετά από έναν τραυματισμό στην σπασμένη κλείδα».

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την περίπτωση του Πρίγιοβιτς, μιλάει με την πολωνική ομάδα, χωρίς να έχει καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα