Το μέλλον του Giannis… συνδυάζεται με των Μπακς! (pics & vids)

Αντωνία Σπανού
Το μέλλον του Giannis… συνδυάζεται με των Μπακς! (pics & vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων του στο ΝΒΑ και το gazzetta.gr θυμίζει πως το… own the future του Γιάννη φέρνει πλέον νίκες και στην ομάδα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον πασίγνωστο ότι αποτελεί το... καμάρι των Μπακς.

Τον πήραν πιτσιρικά, τον πίστεψαν, του έδωσαν ένα τεράστιο συμβόλαιο και πλέον είναι ο ηγέτης που προβάλλουν και έχουν στην πρώτη θέση μιας βιτρίνας που πριν τον Αντετοκούνμπο είχε ελάχιστα πράγματα να προβάλλει.

Ο καιρός πέρασε, ο Γιάννης είναι ένας αλλαγμένος και απίστευτα ταλαντούχος παίκτης, που κάθε μέρα βγάζει στο παρκέ πράγματα που εκπλήσσουν και τον πλέον αισιόδοξο.

Η φετινή χρονιά είχε αφετηρία διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Ο Giannis είναι πλέον ξεκάθαρα ο ηγέτης της ομάδας του, αυτός έχει την μπάλα στα χέρια του και αυτός τρέχει τα συστήματα της ομάδας του και αυτός παίρνει τις αποφάσεις.

Αυτό που φαίνεται να έχει αλλάξει είναι οι ευθύνες που του έχουν δώσει. Ευθύνες που πλέον δεν είναι μόνο να είναι εκείνος θετικός, πρέπει να κάνει και τους υπόλοιπους θετικούς.

Τα νούμερα του «Greek Freak» δεν είναι πλέον για να… χαιρόμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα και να «φουσκώνουμε» από θαυμασμό για το δικό μας παιδί, αλλά έχουν αντίκτυπο στην ομάδα αλλά και τους συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοφάρισε χθες (29/11/2016) το προσωπικό του ρεκόρ πόντων στο ΝΒΑ, που είχε κάνει την περσινή σεζόν σε αγώνα κόντρα στους Μπουλς.

Έμεινε στο παρκέ για 43 λεπτά και σε αυτά μέτρησε 34 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ στην ήττα όμως της ομάδας του με 98-102.

Τα δεδομένα αλλάζουν παιχνίδι με το παιχνίδι και ο Γιάννης έχει την ευθύνη, πλέον, τα νούμερα του να συνδυάζονται με νίκες της ομάδας του.

Η εμφάνιση του κόντρα στους Καβαλίερς αποδεικνύει αυτό ακριβώς.

Ο Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ 35 λεπτά και με μετρημένες προσπάθειες είχε 34 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 τάπες και 5 κλεψίματα με τελικό απολογισμό δικό του και της ομάδας

του να είναι μια μεγαλοπρεπέστατη νίκη κόντρα στους Πρωταθλητές του ΝΒΑ, με 118-101.

«Θα θυμούνται το όνομα σου», αυτό ήταν το σχόλιο των Μπακς για τον ηγέτη τους και τα πράγματα μπαίνουν κάθε παιχνίδι σε νέα τροχιά για τον Έλληνα παίκτη.

Οι Καβαλίερς ήταν μοναδική ευκαιρία να αποδειχτεί αυτό και πάνω στο παρκέ και ο «Κούνμπο» δεν έχει μάθει να αφήνει τις ευκαιρίες να περνούν.

Ο Giannis έχει «χτίσει» με τους Πρωταθλητές μια μοναδική σχέση.

Κόντρα στον Λεμπρόν η πρόκληση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και η ταύτιση των... δυσκολιών που έχουν βιώσει οι δύο παίκτες, έχουν κάνει τον Αντετοκούνμπο να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι εναντίον τους με έξτρα κίνητρο.

Αντιμετωπίζει τον καλύτερο του ΝΒΑ και εκείνος πρέπει να καταλάβει ότι το… μέλλον ανήκει στον παίκτη με το… δύσκολο όνομα.

Άλλωστε έμελλε η μοίρα του Γιάννη να ξεκινήσει να «γράφεται» κόντρα στους Καβαλίερς.

Το πρώτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ ήταν απέναντι στην ομάδα του Κλίβελαντ, όπου έδωσε εναντίον τους το πρώτο ματς της preseason.

Εκεί άρχισε την διαδρομή του με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 μπλοκ σε 29… μαγικά λεπτά που πάτησε για πρώτη φορά το παρκέ του ΝΒΑ.

Η μεγάλη «έκρηξη» ήρθε την περσινή χρονιά, που ο Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε τους μετέπειτα πρωταθλητές 4 φορές και τα νούμερα του ήταν εξαιρετικά.

Η συγκέντρωση με την οποία μπαίνει σε αυτά τα παιχνίδια αποτυπώνεται και σε αριθμούς.

2015/16ΛΕΠΤΑΠΟΝΤΟΥΣΡΙΜΠΑΟΥΝΤΑΣΙΣΤ
ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ3922148
ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ392466
ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ403357
ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ4516111

«ΜVP, MVP», ακούγονταν από το κοινό κάθε φορά ου ο Γιάννης έπιανε την μπάλα και τα δεδομένα είναι απλά.

Ο Αντετοκούνμπο έχει θέσει σαν ταβάνι του τον ουρανό και μόνο χαρά μπορείς να νοιώθει κανείς, που ο Έλληνας παίκτης μας κάνει, και πιθανότατα θα μας κάνει ακόμα παραπάνω, περήφανους με το ταλέντο και το ήθος του.

Αν αυτό συνδυαστεί και με επιτυχίες της ομάδας του, δεν μπορεί κανείς να φανταστεί που θα φτάσει…

 

NBA Τελευταία Νέα