Μιλιβόγεβιτς: Η Άντερλεχτ δεν τον πίστεψε, ο Ολυμπιακός τον... εκτόξευσε!

Μιλιβόγεβιτς: Η Άντερλεχτ δεν τον πίστεψε, ο Ολυμπιακός τον... εκτόξευσε!

Δημήτρης Τομαράς
Μιλιβόγεβιτς: Η Άντερλεχτ δεν τον πίστεψε, ο Ολυμπιακός τον... εκτόξευσε!

bet365

Το Gazzetta.gr ξετυλίγει το... κουβάρι της ιστορίας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και το πως τον αδίκησε η Άντερλεχτ και τον ανέδειξε ο Ολυμπιακός. Η πληροφορία για Ζενίτ και... Σάσα Ζντιέλαρ!
Από ένας ακόμα Σέρβος χαφ στο Βέλγιο τον οποίο η Άντερλεχτ ουδέποτε εκτίμησε όσο θα έπρεπε (σ.σ. σύνολο 25 ματς και 2 ασίστ) μετατρέπεται σε έναν μέσο τον οποίο εμφανίζονται να θέλουν από την Ρωσία μέχρι την αγγλική Πρέμιερ! Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρίσκεται στην κορυφαία περίοδο στην καριέρα του και γι' αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο Ολυμπιακός. Οι Βέλγοι δεν αξιοποίησαν ποτέ τον διεθνή άσο στον επιθυμητό βαθμό. Θεωρούσαν και πολλά τα 2,7 εκατ. ευρώ που είχαν δώσει για να τον κλείσουν. Ο Ολυμπιακός είδε όμως στο πρόσωπό του τον παίκτη που έκανε το... κλικ. Δανεισμός με 600.000 ευρώ και μετά αγορά στα 2,3 εκατ. ευρώ.
Και τον πίστεψε και τον στήριξε και τον εξέλιξε και τον ανέδειξε. Αποτέλεσμα; Αρχηγός της ομάδας και μετά από σειρά ετών 83 ματς με 12 γκολ και 6 ασίστ στο Λιμάνι. Και φυσικά βασικός και αναντικατάστατος στην Εθνική της χώρας του. Με τις ποδοσφαιρικές του μετοχές να ανεβαίνουν διαρκώς και εδώ και καιρό...
ΤΑ ΕΚΑΤ. ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ, Η ΖΕΝΙΤ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο... ΖΝΤΙΕΛΑΡ ΚΑΙ Η ΠΡΕΜΙΕΡ
Ο Μιλιβόγεβιτς στο διάστημα που παίζει στον Ολυμπιακό βρέθηκε κάποιες φορές πολύ κοντά σε μεταγραφή. Δεν έγινε όμως ποτέ η τελική κίνηση για να φύγει. Το καλοκαίρι του 2015 η Φενέρ έδινε 5 εκατ. ευρώ με το... καλημέρα. Ο Ολυμπιακός ήθελε τουλάχιστον 8. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να επανέλθουν με πιο καλή προσφορά αλλά φαίνεται πως έκαναν πίσω. Την ίδια ώρα ομάδες όπως οι Μαρσέιγ, Μονακό, Εσπανιόλ, Αταλάντα, Ρόμα, Ζενίτ και ακόμα και Μίλαν τον είχαν στα... ραντάρ τους και είχαν στείλει ανθρώπους τους στην Ελλάδα για το χατήρι του.
Η Φενέρ τελικώς μέσα στο 2016 επέστρεψε. Με πρόταση 8 εκατ. ευρώ με πρόθεση να την πάει στα 10. Ο Ολυμπιακός αξίωνε τουλάχιστον 12 και το deal δεν έκλεισε ποτέ. Από την άλλη η Ζενίτ δεν τον είχε ξεχάσει.
Οι Ρώσοι που και τώρα τον παρακολουθούν προσπάθησαν να τον κλείσουν και θα είχε γίνει η οριστική κίνηση και η συμφωνία, εάν είχαν απαγκιστρωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Άλεξ Βίτσελ από τότε (σ.σ. επρόκειτο να πωληθεί). Ο Μιλιβόγεβιτς από εκεί που φαινόταν να είναι πολύ κοντά σε Ζενίτ παρέμεινε κάτοικος Πειραιά. Το νεότερο στοιχείο για την Ζενίτ έχει να κάνει και με τον Σάσα Ζντιέλαρ. Οι Ρώσοι φέρεται να ψάχτηκαν για τις αξιώσεις των Πειραιωτών για να πάρουν... πακέτο τους Μιλιβόγεβιτς - Ζντιέλαρ. Η απάντηση που φέρεται να πήραν ήταν: 20 εκατ. ευρώ και για τους δύο.
Και αυτό με δεδομένο πως ο Μιλιβόγεβιτς κοστολογείται πια πάνω από 13 - 14 εκατ. ευρώ. Η Ζενίτ δεν δίνει τα χρήματα που έδινε κάποτε όμως εφόσον... κλειδώσει οριστικά την επιλογή Μιλιβόγεβιτς θα μπορούσε να δώσει 15 ή 16 εκατ. ευρώ. Προφανώς και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις πληροφορίες περί Πρέμιερ Λιγκ και αρκετών ομάδων που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους... Στο... παιχνίδι βέβαια για την διεκδίκησή του παρέμειναν και οι Μπενφίκα και Φιορεντίνα ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και ομάδες όπως η Μπέτις είχαν προσπαθήσει να τον κλείσουν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σε όλα αυτά προσθέστε και την εξής παράμετρο: ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει και έχει... χτίσει πάνω στον Μιλιβόγεβιτς. Δεν πρόκειται να δώσει και να πουλήσει έτσι απλά και... άνετα τον άσο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα